Zaszczyk Opublikowano 1 Listopada 2007 #1 Opublikowano 1 Listopada 2007 Mimo, że jestem już dosyć zaawansowanym akwarystą, pamiętam swoje początki. Problemy ze zdobywaniem wiedzy oraz wielogodzinne szukanie informacji o danej rybie. Stąd właśnie wziął się mój pomysł, ponieważ moją drugą pasją jest tworzenie stron internetowych, pomyślałem aby założyć internetową encyklopedie akwarystyczną. Kilka szczegółów dotyczących pomysłu i realizacji: -posiadamy już serwer oraz domenę (www.akwarium112.info) -mamy już stworzoną całą stronę internetową -nasza redakcja liczy na razie 4 osoby. Poszukujemy ludzi którzy chcą dzielić się swoją wiedzą, mogą poświęcić wolny czas na pisanie artykułów oraz opisów ryb i roślin. Co oferujemy w zamian: - Skrzynkę pocztową w domenie: twoj_nick@akwarium112.info - Specjalną rangę na naszym forum w zależności od funkcji. Kontakt: GG: 8113909 (pisać nawet jak niedostępny) E-mail: admin[malpa]akwarium112.info Do adminów i moderatorów: Nie jest forma reklamy naszego serwisu, pomyśleliśmy że najwięcej chętnych znajdziemy właśnie na ogólnopolskich forach akwarystycznych. Proszę o nieusuwanie tematu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi