Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mortis ja bym na Twoim miejscu faktycznie zastanowił się nad zamówieniem baniaka od Przemka. Proponuje jednak rozważenie trochę większego gabarytu np 200x70x50-60 Bo co by nie mówić to właśnie głębokość a nie wysokość robi tu najlepsze wrażenie.

Mam całkowicie inne zdanie. Uważam głębokość za komfort ale wizualnie to długość później wysokość a na końcu głębia...

Opublikowano
Mam całkowicie inne zdanie. Uważam głębokość za komfort ale wizualnie to długość później wysokość a na końcu głębia...

Tu się nie zgodzę z Tobą :)

Co Ci po długim baniaku, jak wąski? Ryby teoretycznie mają gdzie pływać, ale zawracać na 3 chyba? Dla mnie najładniejsze akwaria to wymiarowane mniej więcej na graniastosłup 2x długość 1x głębokość i 1x wysokość.

Opublikowano
Tu się nie zgodzę z Tobą :)

Co Ci po długim baniaku, jak wąski? Ryby teoretycznie mają gdzie pływać, ale zawracać na 3 chyba? Dla mnie najładniejsze akwaria to wymiarowane mniej więcej na graniastosłup 2x długość 1x głębokość i 1x wysokość.

Nie piszę o o ekstremalnych wymiarach, czy komfortowych jak już wspomniałem tylko wizualnych...np mając wybór 1k l to wg mnie wizualnie będzie lepiej wyglądać 250 70 70 niż 200 100 60. To tylko moje poglądy, ale też nie toretyzuje tylko piszę o tym co widzę