Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

A wiec dzis doszedl do mnie Dennerle Cleanator, jeszcze dobrze listonosz sie nie pozegnal a ja juz mialem reke w akwa :) . Mialem troche zzielonych kropek na szybie ktorych gabka nie moglem doczyscic, tym schodzi bez najmniejszych problemow, bez specjalnego dociskania do szyb, rys nie zauwazylem, wiec w sumie polecam :)

Pozdrawiam

Londo

Opublikowano
A tunze, super czyścik, tylko ta cena.... Choć z drugiej strony, porysować szyby z opti withe też szkoda i koszt także samo duży

Powiedz mi Danielu czy miałeś do czynienia z tą tunzą ? Bo z tego co widziałem na filmach na YT to wygląda na to że to jest super sprawa nie rysująca szyby w akwa.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Od 5 miesięcy jestem posiadaczem czyścika Tunze 0220.015 Care Magnet Long, pracuje na szybie 10mm i 6mm, mogę napisać tylko jedno REWELACJA ! Od momentu używania czyścika nie dorobiłem się nowych rys pracując dość odważnie nawet przy dnie, gdzie momentami dostają się drobinki piasku.

Opublikowano

O przenajświętsza panienko 180zł za czyścik :) musi być na prawdę dobry skoro tak sobie go cenią, ja jednak polubiłem zmywak, mam ich zawsze pod dostatkiem i nie muszę się martwić o dostępność, mam od tego ludzi.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Ostatnio też się szarpnąłem i kupiłem flippera do 10mm. Drogi był jak cholera ale wart kasy. Dojdzie wszędzie i czyści rewelacyjnie nawet przy dnie. Bardzo małe ryzyko porysowania szyby.

Opublikowano
Dnia 2.08.2016 o 11:35, Pleziorro napisał:

O przenajświętsza panienko 180zł za czyścik :)

125 zł ;)

Opublikowano (edytowane)

O przenajświętsza Panienko 125zł za czyścik:huh:

Mój stary czyścik dobiega żywota więc sobie kupiłem za całe 56zł  wraz z przesyłką czyścik z 7centymetrowym skrobakiem. 

o taki największy jaki mieli.:D wygląda jak żelazko na parę :D- przetestujemy.

HTB16V2FJVXXXXbKXpXXq6xXFXXXS.jpg

Edytowane przez deccorativo