Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam dostałem piasek kreisel ten z Castoramy kwarcowy mam pytanko do was ile razy mam go płukać???aż woda będzie kryształ????bo płucze juz z 10 raz i woda ciągle jakby ta sama.....

Piasek do wiaderka(najlepiej mniejsze ilości)wąż do wiadra wsadź go w piach i lejesz cały czas wodę,wiaderko przechylasz trochę na bok żeby brud wypływał z niego i mieszasz tak długo ręką w piasku aż woda będzie czysta........To nic trudnego tylko mniejsze ilości piasku syp do wiaderka...

• Dziękuję 1
Opublikowano

Ale ten piasek z Castoramy super się prezentuje mi się podoba:Dciekawe czy pyszczaką też;)fajnie piasek wygładziłem,pewnie nie na długo:p

-- dołączony post:

By nie robić z tego tematu telenoweli o piasku -proszę o zamknięcie problem rozwiązany.

Opublikowano
By nie robić z tego tematu telenoweli o piasku -proszę o zamknięcie problem rozwiązany.

Bajron1984 tak na przyszłość ;) następnym razem zamiast zakładać nowe tematy w różnych działach tematycznych tak jak np ten o płukaniu piasku wystarczy po prostu poszukać,odgrzebać i poczytać stare posty których jest masa...Zresztą sam to zauważyłeś,znalazłeś i dopisałeś w pierwszym poście :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.