Skocz do zawartości

Prace nad V edycją Habitatu !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to żeby było jeszcze sympatyczniej to Edek napisał, że jadą do nas książki na aukcje. Co prawda nie miał habitatu 4 edycji ale wygrzebał 3 szt

http://cichlidpress.com/books/details/celebratingcichlids.htm

Jak w zeszłym roku z jego autografem i przeznaczone na aukcje charytatywną. Był zachwycony zeszłoroczną i bez oporów zgodził się współpracować z nami w tym roku.

Sama akcja przynosi efekty. Ostatnia aktualizacja stronki fundacji pokazała jak wzrasta populacja przerzebionego Pseudotropheus saulosi. Poza tym była jeszcze ostrą zadyma bo aresztowano kłusoli i ... no ale o tym można poczytać tutaj:

http://cichlidpress.com/smgfund/smgfund28.html

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dla zainteresowanych. Otrzymałem od Eda informację, ze V edycja habitatu będzie tej samej jakości co poprzednie i pojawi się na rynku latem tego roku ( lipiec ). Hip hip hurra :)

• Dziękuję 6
Opublikowano

No u mnie jeszcze nie ale trudno trzeba będzie co najwyżej przestać jeść no i do pracy rowerem. 100 km to żaden problem ;-).

Opublikowano

100 średnio robię w 4-4,5 h, ale u nas dużo podjazdów, a u Ciebie raczej płasko... Co się nie robi dla dobrej lektury.. Co ciekawe nic nie wspominałeś o rezygnacji z alkoholu ;)

Stawiam, że będzie opóźnienie ze dwa miesiące...toż to akwarystyka tu wszystko ma poślizg...

Opublikowano

No ja mam górki w obie strony i w 2h zrobię ;-). Wiesz o rezygnacji z alkoholu nie pisałem bo każde poświęcenie ma swoje granice :D. Poślizgu nie będzie bo od czego mamy chwilówki ;-).

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.