Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkim, przepraszam że dodaje post tutaj, ale nie mogę wejść na Giełde, czy komuś nie zostało troche czarnego spienionego PCV ? Bardzo chętnię bym kupił, potrzebuje na budowę kaseciaka, interesują mnie jak najwięjksze kawałki, niestety w żadnym ze sklepów nie chcą mi sprzedać kawałka takiego jakiego chce, musze kupować 2 metrowy pasek płyty, co nie bardzo się opłaca. Kontakt Priv

Opublikowano

Do castoramy zajdz mają kawałki metr na pół metra. Ostatnio jak byłem to za biały taki arkusz chcieli 20zł to czarny.l będzie pewnie trochę droższy.

Ewentualnie firma plastics ale tam najmniej można kupić półtora metra na półtora metra. Za taki arkusz z pocieciem niecałą stowe płaciłem.

Opublikowano

Z innego mojego postu. Kupywałem u nich wielokrotnie. Przycinają i wysyłają w Polskę.

Edit:

Wyślij im mailem wymiary formatek a miła pani wyliczy koszta materiałów plus wysyłka.

Polecam zakup spienionego PCV tutaj http://www.emplast.com.pl/

Szybko, dokładnie i profesjonalnie.

Adres:

Bzowa 51

Radwanice / Wrocław

Dolnośląskie

55-010

Polska

E-mail: biuro@emplast.com.pl

Telefon: 071 716 54 31

Faks: 071 716 41 36

Telefon komórkowy: 692 512 104

Opublikowano

Podepnę się . Potrzebny wymiar 26x38 cm, może być nawet 1 mm i w 2-3 kawałkach. Niestety w okolicy posucha. W Castoramie tylko białe, w reklamowych wszystkie tylko nie czarne. :(.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.