Skocz do zawartości

FRONTOSA.PL Tanganyika & Malawi Cichlids Boutique

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam na myśli to, że firma frontosa posiada ryby z Aquahaus Gaus to też można firmę frontosa nazwać pośrednikiem.

Na filmiku widać sporo ładnych czystych zbiorników

życzę powodzenia i większej oferty ryb

Opublikowano
mam na myśli to, że firma frontosa posiada ryby z Aquahaus Gaus to też można firmę frontosa nazwać pośrednikiem.

Na filmiku widać sporo ładnych czystych zbiorników

życzę powodzenia i większej oferty ryb

Oczywiście że ja jestem pośrednikiem!!!

Natomiast jako swoich partnerów wybieram hodowle a nie pośredników w sprzedaży ryb.

Wyjątkiem jest firma Isabi która zajmuje się pielęgnicami tanganickimi z odłowu i robi to w sposób najbardziej profesjonalny z jakim się spotkałem.

Od tej pory w tym wątku będę przedstawiał tylko ofertę firmy i z nią związane tematy.

Opublikowano

Fajnie też , jakby w cenniku były pełne nazwy ryb przy wszystkich gatunkach...np nie ma przy Melanochromis auratus , a jest co najmniej 5 odmian auratusa ; Chidunga , Chipoka , Maleri , Nakantenga , Thumbi West...więc w sumie nie wiadomo jakiego tego auratusa oferujecie...dobrze by też było, gdyby pisało które jest to pokolenie np. F-1

Opublikowano
Fajnie też , jakby w cenniku były pełne nazwy ryb przy wszystkich gatunkach...np nie ma przy Melanochromis auratus , a jest co najmniej 5 odmian auratusa ; Chidunga , Chipoka , Maleri , Nakantenga , Thumbi West...więc w sumie nie wiadomo jakiego tego auratusa oferujecie...dobrze by też było, gdyby pisało które jest to pokolenie np. F-1

Cenna uwaga. Dziękuję. Poprawimy

Opublikowano

W ofercie również znane i polecane pokarmy w formie konfekcjonowanej na wadze z aktualną legalizacją.

Pudełka do których jest zapakowany pokarm posiadają atest PZH.

Pudełka chronią pokarm przed wilgocią oraz przed rozdrobnieniem w czasie transportu.

Pokarmy profesjonalnie opisane w naniesiona data przydatności do użycia.

Dla osób kupujących ryby pokarmy w atrakcyjnych cenach.

post-16300-14695724272859_thumb.jpg

post-16300-14695724281661_thumb.jpg

post-16300-14695724290268_thumb.jpg

post-16300-14695724298215_thumb.jpg

post-16300-14695724305601_thumb.jpg

post-16300-14695724312575_thumb.jpg

Opublikowano

,,Pokarmy profesjonalnie opisane w naniesiona data przydatności do użycia''

Po co używać takich argumentów, nie wiecie co zawiera pokarm . Jestem otwarty na dyskusję, na początek ustalmy jak można przechować rybę przez dwa lata?

Opublikowano

Ja nie za bardzo rozumiem ideę sprzedaży konfekcjonowanych pokarmów, z dostępnością których nie ma problemu w większości zoologików, o szerokim wachlarzu opakowań o różnej gramaturze.

Opublikowano
,,Pokarmy profesjonalnie opisane w naniesiona data przydatności do użycia''

Po co używać takich argumentów, nie wiecie co zawiera pokarm . Jestem otwarty na dyskusję, na początek ustalmy jak można przechować rybę przez dwa lata?

O co chodzi z "przechować rybę przez dwa lata"

-- dołączony post:

Ja nie za bardzo rozumiem ideę sprzedaży konfekcjonowanych pokarmów, z dostępnością których nie ma problemu w większości zoologików, o szerokim wachlarzu opakowań o różnej gramaturze.

Najważniejsze że inni rozumieją...odpowiedz mniej więcej na poziomie pytania..

Żeby nie generować niepotrzebnie kolejnego posta napiszę tutaj krótko, że ja nie zadawałem pytania, tylko wyraziłem własną ocenę, na którą bynajmniej nie oczekiwałem odpowiedzi ;-) Najlepszym narzędziem do weryfikacji tego rodzaju przedsięwzięć jest rynek.

Post_Mortem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.