Sebastian B83 Opublikowano 19 Września 2015 #1 Opublikowano 19 Września 2015 Witam serdecznie. Posiadam taki zbiorniczek jak na foto. Pływa w nim 6 pyszczaków. Jestem zielony jezeli chodzi o malawi, wiem ze napewno sa 2x red red, 1szt yellow, i 2 jeszcze jakies... te co wymienilem sa spokojne i wszystko jest OK z nimi. Natomiast mam jednego terroryste co mi je wszystkie gania :/ postaram sie zaraz zalaczyc jego zdiecie. Chcialem to zrobic odrazu ale sa jakies limity.
Sebastian B83 Opublikowano 19 Września 2015 Autor #2 Opublikowano 19 Września 2015 To ten terrorysta Tych dwóch mazwy nie znam, ale sa spokojne. Prosze o pomoc, bo moze jest problem z gatunkami... Jak wspominalem jestem laikiem w malawi. Z gory dziekuje za podpowiedzi
Bezprym Opublikowano 19 Września 2015 #4 Opublikowano 19 Września 2015 Ten terrorysta to Pseudotropheus cyaneorhabdos maingano Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka
Sebastian B83 Opublikowano 19 Września 2015 Autor #5 Opublikowano 19 Września 2015 To jest zbiornik 112l....
suricade Opublikowano 19 Września 2015 #6 Opublikowano 19 Września 2015 Z dużo gatunków i to takich , które nie psują do tego litrażu. Poczytaj http://forum.klub-malawi.pl/faq.php http://forum.klub-malawi.pl/obsady-zbiornikow-2013-t21076.html
egon44 Opublikowano 19 Września 2015 #7 Opublikowano 19 Września 2015 To jest zbiornik 112l.... Witam.Tak jak kolega ci pisze poczytaj dział Malawi FAQ a do zbiornika który posiadasz nie zaśmiecając zbytnio tego posta polecam ci Pseudotropheus saulosi w układzie 1 samiec+4 samice i już będziesz miał odpowiednie rybki do tego litrażu
Sebastian B83 Opublikowano 19 Września 2015 Autor #8 Opublikowano 19 Września 2015 Dziękuje Wam serdecznie za poradę. Pozdrawiam -- dołączony post: One są malutkie puki co... około 5cm. Jestem fanem Dyskowców i mam w domu 2 zbiorniki po 246l. Jak podrosną i nie będą sie dogadywać to jeden z nich mam wolny. Będą miały większą chałupę
MatiK Opublikowano 22 Września 2015 #9 Opublikowano 22 Września 2015 To nie jest kwestia dogadywania się między rybami, tylko tego, że ten zbiornik jest dla nich zwyczajnie za mały, jak masz wolny zbiornik 246 litrów to urządź go już teraz.
Rekomendowane odpowiedzi