Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawni się nie wyświetlałem na forum i pewnie zadam nędzne pytanie, ale o co chodzi z tym zrzut.pl? W inny sposób już niemożna załadować zdjęć? Swoich zdjęć, które wrzucałem wcześniej też już nie widzę bo zostały zastąpione ikoną zrzut.pl. OCB?

Opublikowano

Wg mnie wrzucałeś fotki na img.pl a z tego co widzę strona nie działa. Wszystkie obrazy na serwerze zostały podmienione na reklamę zrzut.pl, natomiast główna img.pl przekierowuje na stronę allplayera. Polecam mimo wszystko korzystanie z pewniejszych hostingów zdjęć, czy to gdrive, dropbox czy inny skydrive.

Gdybyś ładował zdjęcia na serwer klubu też by działały poprawnie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Przeglądam forum w telefonie i wyświetla mi zamiast zdjęć ikonkę zrzut.pl.

Coś mam zmienić w ustawieniach? Bo dawniej wyświetlało mi normalnie zdjęcia.

Opublikowano

No fakt... jest to pewien problem. Sam zamieszałem zdjęcia na img.pl i teraz też nie działają. Raczej nic na to nie poradzimy więc pozostaje wyciągnąć wnioski i używać pewnych hostingów lub używać naszego forum do wgrywania zdjęć.

Opublikowano

Ja zapomniałem o możliwości wgrywania zdjęć na serwer forum i w piach poszły wszystkie, które wgrałem na img.pl.

Teraz wróciłem do wgrywania na forum i jest ok. N: wgrałem zdjęcie w DIY w temacie "prośba o konsultacje - przebudowa narurowca" - nikt mi nie odpowiada więc nie wiem czy pytanie jest z d**y czy zdjęcie nie działa...?

Opublikowano

Dokładnie to pisałem w pierwszym poście. Jeśli nie serwer Klubu, to właśnie gdrive, dropbox etc. Po prostu usługi które nie znikną z dnia na dzień bez ostrzeżenia, nawet jeśli coś miałoby się stać z tymi usługami, miałby zostać zmienione czy wyłączone, to użytkownik jest informowany o tym z odpowiednim wyprzedzeniem.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.