Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba coś za bardzo "podkręciłeś" te foto bo coś mało naruralnie wygląda ... ?

Wysłane przy użyciu Taptalk

Opublikowano

Ta, no właśnie nic nie podkręcałem, tylko tuszowałem ;) robiłem fotkę starym Galaxy, na żywo jest bardziej niebiesko, postaram się zrobić dobre zdjęcie jutro bo dorwałem aparat to wrzucę ;)

Opublikowano

Wrzucam zdjęcie z lustrzanki, wygląda zupełnie inaczej niż to, które wrzuciłem wczoraj, jest bliżej reala, ale i tak nie oddaje tego, jak wygląda zbiornik. W rzeczywistości jest bardziej mroczno, efekt jest tak fajny, że nawet te snopy tak nie przeszkadzają, aczkolwiek będę kombinował żeby się ich pozbyć, albo sprawić, że będą mniej bić po oczach ;)

post-15024-14695723209391_thumb.jpg

Opublikowano

Postaraj sie aby padaly pod jakims kontem bedzie lepiej do tego jakies moduly skal co od gory zachaczaja wode i bedzie pieknie jakoby jakas jaskinia ;)

Opublikowano

Powiem Ci, że to niegłupi pomysł... ;) znaczy mi się podoba, mojej połowie mniej "bo to fajnie wygląda w dużych akwariach, a to jest za małe na takie rzeczy" ;) i w zasadzie trochę by trzeba pokombinować bo za dużo miejsca tam nie mam na takie konstrukcje, ale zdecydowanie jest to godne rozważenia ;)

Opublikowano

Może masz rację, ale jak są takie snopy światła to od razu nasuwa mi się taka myśl z jaskinią :)