timi-akwaria.pro Opublikowano 17 Kwietnia 2015 #1 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nie wiem czemu, ale jak jestem na KM jako "gość" to czas dodania dowolnego postu zgadza się z czasem rzeczywistym (tym co mam na kompie), ale jak tylko się zaloguję to wszystko na forum jest o 2 godz. wstecz. Wie ktoś dlaczego? Cytuj
seemann Opublikowano 17 Kwietnia 2015 #2 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nie wiem czemu, ale jak jestem na KM jako "gość" to czas dodania dowolnego postu zgadza się z czasem rzeczywistym (tym co mam na kompie), ale jak tylko się zaloguję to wszystko na forum jest o 2 godz. wstecz. Wie ktoś dlaczego? sprawdzałeś ustawienia strefy czasowej ? http://forum.klub-malawi.pl/profile.php?do=editoptions 2 Cytuj
pavlito Opublikowano 17 Kwietnia 2015 #3 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 A w ustawieniach masz zmienione na czas letni? Cytuj
greghor Opublikowano 17 Kwietnia 2015 #4 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nie wiem czemu, ale jak jestem na KM jako "gość" to czas dodania dowolnego postu zgadza się z czasem rzeczywistym (tym co mam na kompie), ale jak tylko się zaloguję to wszystko na forum jest o 2 godz. wstecz. Wie ktoś dlaczego? Ja też tak mam. To są jakieś ustawienia forum związane z czasem? Mam te przesunięcie na kompie domowym, służbowym i kom. Myślę, że to nie chodzi o czas / letni zimowy, bo przesunięte jest o dwie godziny, a nie jedną... Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 #5 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Panel użytkownika -> Ogólne ustawienia -> Ustawienia daty i czasu -> (GMT +1:0) Warszawa, Bruksela, Kopenhaga... 2 Cytuj
timi-akwaria.pro Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor #6 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 To chyba nie jest problem ustawień strefy czasowej w komputerze. Pracuję na Mac'u i ten ustawia strefę na podstawie GPS'a, sprawdzałem na pewno dobrze to robi:) -- dołączony post: sprawdzałeś ustawienia strefy czasowej ? Sprawdziłem strefę w ustawieniach użytkownika KM, zmieniłem, teraz jest git, dzięki:) Cytuj
greghor Opublikowano 18 Kwietnia 2015 #7 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 U mnie teraz też jest ok. Dzięki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi