Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

diody SMD 5730 dają dwukrotnie więcej światła niż 5630 , więc warto kupić moduly na tych diodach ...

tu test

Testy pasków LED: 3528, 5050, 5630, 7020, 5730. Część 3/3. - YouTube

• Dziękuję 2
Opublikowano

Dzięki za filmik Kado ;-) Skusiłem się i dokupiłem jeszcze do mojego nowego projektu 12 tych modułów będę miał porónanie live między modułąmi 5050 , 5630 i 5730 . Będzie mega jasno w moim nowym akwarium ;-)

Opublikowano
jakby ktoś chciał moduły RGB z tej samej firmy , czyli kąt 150 stopni i IP68 , to są tutaj w najlepszej cenie wraz z przesyłką jaką znalazłem .... tańsze są 3 diodowe RGB

http://www.smd-led.pl/moduly_led.php?pro_id=766

w ogole nie ma dwóch dobrych cen na moduły smd i RGB, żeby było tanio trzeba w dwóch sklepach zamówić.

Opublikowano
w ogole nie ma, dwóch dobrych cen na moduły smd i RGB, żeby było tanio trzeba w dwóch sklepach zamówić.

no w tym sklepie, co są 5730 są RGB, ale 3 diodowe ..... nie znam się na tym, bo może jak już się ma te 5730 białe zimne , to wystarczyłyby do nich te 3 diodowe, bo w nich właśnie nie ma tej 4 diody białej .... może niech się ktoś wypowie, co lepiej ten temat ogarnia :)

Opublikowano

Czy ktoś znalazł może moduły RGB, albo nawet osobno czerwone, niebieskie, na diodach 5630/5730? Wszędzie dostępne są tylko na 5050, na 5630/5730 to tylko białe, a przecież kolor nie powinien mieć znaczenia w procesie technologicznym modułu.