Alex.C Opublikowano 15 Lutego 2015 #11 Opublikowano 15 Lutego 2015 no nie wiem mnie osobiscie bardzo przeszkadzaja sztuczne rosliny - wole zywe. Trzeba by bylo ustalic wspolna linie czy sztuczne roslinki to jest to samo co statek i inne bajery j.w moga byc tolerowane i akceptowane ;p
yaro Opublikowano 15 Lutego 2015 #12 Opublikowano 15 Lutego 2015 o tym piszę Ci osobiście przeszkadzają, a rybom? i o ile sztuczna roślinka jak jest dobrze zrobiona wygląda często jak naturalna, to już piramida pasuje mi w akwarium jak pięść do nosa. Ale rybom to znów rybka,
arekkowal666 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor #13 Opublikowano 15 Lutego 2015 nie pytałem o roślinki (sztuczne czy nie) tylko glony. wiec raczej nie na temat!!!
yaro Opublikowano 15 Lutego 2015 #14 Opublikowano 15 Lutego 2015 nie pytałeś o glony tylko o zmienianie koloru podłoża ale masz rację - zeszliśmy z tematu.
lufa555 Opublikowano 15 Lutego 2015 #15 Opublikowano 15 Lutego 2015 Powiem szczerze, że myślałem o takiej sztucznej valisnerii w moim akwarium. Tak chciałem trochę przymaskować falownik ale nic ciekawego nie znalazłem co by wyglądało jak prawdziwe. Moim zdaniem plastikowe rośliny nie są wcale takie złe jeżeli wyglądają jak naturalne. Wracając do tematu to faktycznie coś siadło Ci na piachu. Glon jakiś.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 15 Lutego 2015 #16 Opublikowano 15 Lutego 2015 Trzeba by bylo ustalic wspolna linie czy sztuczne roslinki to jest to samo co statek i inne bajery j.w moga byc tolerowane i akceptowane ;p ...trochę mnie ta wypowiedź zaintrygowała. Co masz namyśli pisząc " o wspólnej linii"? Wspólna z przedmówcami czy wspólna w innym sensie?
yaro Opublikowano 16 Lutego 2015 #17 Opublikowano 16 Lutego 2015 No czy rośliny są zgodne z jedną i jedyną linią partii 1 sekretarz ma określić czy są poprawne politycznie czy nie.
Rekomendowane odpowiedzi