Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To nie da rady. Trudno pogodzić dietę demasoni i yellow.

To mnie zmartwiłeś, bo dzwoniłem do TAN-MAL`u, powiedziałem jakie bym chciał ryby i czy można je mieć w jednym baniaku to odpowiedzieli, że tak. Przy takiej wielkości akwarium można je trzymać razem ale o diecie, że sie może kolidować nic nie wspominali.

Aha, jeszcze jedno co nie powiem bo mnie zszokowało. Pytałem o dojrzewanie wody to powiedzieli mi, że mają takie bakterie startowe, że " ryby z tym starterem można zalewać kranówą i będzie ok" Czyli wywnioskowałem, że można ominąć dojrzewanie wody.

Opublikowano
dzwoniłem do TAN-MAL`u, powiedziałem jakie bym chciał ryby i czy można je mieć w jednym baniaku to odpowiedzieli, że tak. Przy takiej wielkości akwarium można je trzymać razem ale o diecie, że sie może kolidować nic nie wspominali.

Aha, jeszcze jedno co nie powiem bo mnie zszokowało. Pytałem o dojrzewanie wody to powiedzieli mi, że mają takie bakterie startowe, że " ryby z tym starterem można zalewać kranówą i będzie ok" Czyli wywnioskowałem, że można ominąć dojrzewanie wody.

ale cyrk, normalnie brak słów. silent posłuchaj forumowiczów, bo żaden z nich nie zarobi na twoim wyborze w przeciwieństwie do TM,a szkoda. Yellow jest mięsożerny, demasoni roślinożerny.

Podali nazwę tych bakterii tzn. złotego środka ?

Cynotilapia afra jaka ?

Opublikowano

Nie będę ukrywał, że na Yellow mi zależy najbardziej a córka chce ryby żółte i niebieskie -barwy Stali Gorzów:) Ehh kochana córeczka ;) A tak na poważnie to co mi polecacie?

Opublikowano

To zamiast Ps. Demasoni daj Ps. maingano i też bedzie niebiesko w pasy tylko, że poziome :) Dietka bardziej mięska pod Yellowa, która nie zaszkodzi maingano.

Dalej nie wiemy jaka C. Afra ..... ?

Opublikowano
To nie da rady. Trudno pogodzić dietę demasoni i yellow.

podobno FishMagic ma jakiś pokarm dobry dla wszystkich , ale coś nie chce nic nt. napisać :)

SUPER RYBY Aulonocara Mbuna Pyszczak Pyszczaki (5165563263) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.@@AMEPARAM@@http://img17.allegroimg.pl/photos/400x300/51/65/56/32/5165563263@@AMEPARAM@@17@@AMEPARAM@@51/65/56/32@@AMEPARAM@@5165563263