Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aż tak rozpisać tego się nie da są jeszcze inne dość typowe ;) ... tacy z nietypowymi proszeni o wyrozumiałość i konsultacje :D

-- dołączony post:

Obok braku szkiełek o najmniejszym rozmiarze czuje brak głosów naszych krezusów. Wielobaniakowcy na start :-D. Perez jest usprawiedliwiony ;-).

Opublikowano
czuje brak głosów naszych krezusów. Wielobaniakowcy na start

boją giganci tylko nie wiem czego

O krezusów i gigantów bym się nie martwił.......sami się znajdą;)

Brak zgłoszeń Koleżanek i Kolegów pielęgnujących pyszczaki w akwariach 112l, daje natomiast wiele do myślenia.:(...

Opublikowano

Ja aktualnie mam pyski w 112 l i się tego nie wstydzę. Jeżeli zajdzie taka konieczność do wsadzę do większego szkiełka, też takie posiadam z czasów gdy akwaria były w domu dosłownie wszędzie i słusznych litrażach. Niestety nie zawsze wszystko układa się zgodnie z naszymi planami i chwilowo uruchamianie większego zbiornika musi zaczekać :evil:

A mąż już sprawdzał strop pod 1000 l :(. Niestety nie da rady.

Opublikowano
A mąż już sprawdzał strop pod 1000 l

Heh, jak nie masz drewnianego stropu to nie dygaj o niego. Sam temat przerabiałem i też miałem wątpliwości ale koledzy i inżynierowie rozwiali je na dobre.

A wracając do tematu , to chyba dobrze zaznaczyłem że mam dwa powyżej 450l ( no te 14l se dodałem ;-) )

Opublikowano

Wg mnie nie ma się czego wstydzić jeśli w tej 112 jest to co powinno :-D.

Ja jakbym miał 112 ke na pewno bym się ujawnił :-D ale zapewne miał bym tam saulosi , sprengerae lub spoty.

-- dołączony post:

Stan jest OK.

-- dołączony post:

Perez będzie pieterko wyżej bo ma 2 i nie tylko jeden ale oba powyżej 720. Żaden Twój baniak nie przekracza. 720 litrów.

• Dziękuję 1