Skocz do zawartości

Projekt akwarium 864 lub 1008 l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niemniej będzie widać "efekt szkieletu" jak "źle" zaplanujesz światło - czekam na tel ;)

EDIT: dzięki za rozmowę - powodzenia w projekcie, w razie czego służę pomocą :)

Opublikowano

To ja bardzo dziękuję za rzeczowa i pomocną rozmowę:) Jak tylko znajdę chwile naniosę do mojego projektu nasze ustalenia i oczywiście zaktualizuję wątek.

Dla wszystkich forumowiczów: warto korzystać z infolinii akwarystycznej Makok'a - pieniądze symboliczne, a doradztwo fachowe. Pamiętajcie, że wychwycenie i naprawienie błędu na etapie projektowania kosztuje wielokrotnie mniej niż na etapie realizacji:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie by korcilo zrobienie akwarium na różnego. Zamiast półki na książki wywalić ścianę i niech będzie widać dwie strony. Przy takim ustawieniu to akwarium nie będzie za mocno widoczne. Będzie schowane w przejściu.

Opublikowano

Witam,

Ja nie dawał bym narożnego, na taki rozmiar akwarium i biorać pod uwagę, że za akwarium masz fishroom, zbudował bym Jaskinie MALAWI :) coś jak na zdjęciu poniżej zastanów się :)

Gratuluję zbiornika pomysłu i realizacji. Pozdrawiam

104229571_wxnqhqw.jpg

Jak dla mojego oka, akwarium rozwala :)

Opublikowano

Pokazywał takie tła pifko. jeżeli nie masz zdolność zamawiasz takie tła w necie sa firmy ktore sie tym zajmują. Jak poczekasz to pewnie jakimiś linkami rzuci.