Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam coś podobnego tyle że w wydaniu pod nazwą jvp i jedyne co mi się nasuwa to - szajs , a mocniej mucha dmucha skrzydłami. Jak nie chcesz lub nie możesz wydać w granicach 300zł (tu bym bez apelacyjnie zaproponował jebao wp25 lub nowsza wersja RW8 ) to do 150cm musisz targać JVP102 lub 202 ten chińczyk w miarę mocno dmucha. Jednakże rozmiary jak i wykonanie są straszne do mocy dmuchania jaką generują.

Opublikowano

Patrze tez na Jebao ale to zawsze jest pare centow w kieszeni, ktore mozna na cos innego wydac ;) a po drugie jest tutaj praktycznie pustynia jesli chodzi o sprzet, ryby czy tez pokarmy. Jest bardzo maly wybor i cenia sie skubani :( Poszukalem uzywanego wp25 za €70http://www.2dehands.be/dieren-toebehoren/dierenaccessoires-materiaal/vissen/stromingspomp-215978529.html?utm_content=0&utm_campaign=link_advertentie&utm_source=ad_reactie&utm_term=0&utm_medium=email gdzie nowy kosztuje tez podobna cene ;)

Opublikowano

Olo powiem tak mam te JVP i jebao też mam i ostatni raz kupiłem to ścierwo JVP. Wolę odłożyć i kupić raz a porządnie. No ale jak co komu, moja opinię znasz w/w sprzętu.