Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ze 40 km mam a jak by nie mialo wzmocnien ?

..na pewno ma wzmocnienia wzdłużne .A szyba to 8 mm. Pokrywa Wromak .Mam taką samą ( ona jest z belką przesuwną) .Sama pokrywa nowa kosztuje 500zł. Jak nie jest szkło bardzo porysowane to jedź i bierz.

Teraz doczytałem ,że jest aluminiowa. To jej cena jest wyższa jeszcze jak mam .Na zdjęciu widać dwa okrągłe uchwyty . Można je rozdzielić tak aby były przelotowe i masz dodatkowe otwory na odparowywanie i dostęp powietrza .Ja mimo ,że nie mam aluminiowej jestem bardzo zadowolony z niej. Po np.podniesieniu części tylnej możesz belkę przesunąć do tylu i bez problemu grzebać w akwarium .A wyjęcie belki to jeden tylko ruch:)

Za te pieniądze całość to okazja.

Opublikowano
aha w piatek jade ocenic jak fajne bez pekniec rys to wezne a na co szczegolnie mam zwracac uwage ??

...aby nie było przecieków .Ale jak jest zalane jak na zdjęciu to pewnie nie przecieka. Zaklep sobie te akwarium u gościa. Nawet gdyby szkło przeciekało to ja bym osobiście brał ze względu na pokrywę i filtry . A szkło bym dokupił nowe i tak taniej by wyszło jak bym miał kupować wszystko nowe. Ale to jest tylko moja opinia.

Opublikowano

...belka jest 1/3 części tej pokrywy .Masz w niej dwie świetlówki 2x30W. Masz w niej dwa startery i nie ma problemu aby jedną odłączyć..Po prostu wyjmujesz jeden starter i świeci jedna. Belka musi w tym być bo to jest oświetlenie.

...wpisz w Google WROMAK to znajdziesz te pokrywy na ich stronie!

Opublikowano
sorki chodziło mi o wzmocnienie w akwarium

..teraz ja nie rozumiem:) Jeżeli pytasz o wzmocnienia to wyżej Ci napisałem Szkło jest pewnie 8 mm i masz dwa wzdłużne wzmocnienia ( najprawdopodobniej ). Napisz do niego czy zadzwoń i po prostu dopytaj:)