Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zobaczymy czy będzie Nas więcej z tym problemem. Jak narazie jesteś wyjątkiem :-)

zrobiłem właśnie aktualizacje - nie wylogowuje mnie z KM, ale sama aplikacja zaczęła się co chwilę wywalać :)

Opublikowano

Android już dawno dawno ma multitasking. Poza tym na poprzedniej wersji tapatalka działało. No i wywala tylko to forum nie żadne inne więc imho to jakiś problem w podtrzymaniu sesji albo w komunikacji apka to forum. :)

Opublikowano

Dwie wersje temu miałem tak samo ale tylko wtedy jak byłem zalogowany na konto tapatalk. Jak nie byłem to było ok tylko reklamy mi przeszkadzały. W poprzedniej wersji było ok. W nowej też mnie wywala z forum, nie sprawdzałem czy jest tak samo po wylogowaniu z konta tapatalk. Po prostu przywróciłem poprzednią wersję. Tym bardzie, że starszy wygląd bardziej mi odpowiada.

Tu mała uwaga. W poprzedniej wersji, tej w której wszystko było ok, mam tak, że czasami w spisie forów widzę dwa razy KM. Na jednym jestem zalogowany a na drugim nie. I tu jest zapewne problem, wygląda ze czasami widzi KM jako dwa fora i to niezalogowane jest "na wierzchu".

f235c53c3381300d8f3c03cc84274173.jpg

Wysłane z telefonu

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.