Azmadan Opublikowano 18 Grudnia 2014 #1 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Hej. Jestem z Bielska... Obecnie stoi u mnie 90l baniaczek z krewetkami... ale ostatnio zaczęło mi chodzić po głowie akwarium z mniejsza ilością roślin... tzn. ściągnięcie ze strychu starej nietypowej 120l (90x30x45) i ponowne jej uruchomienie... Mam dylemat między Malawi z Pyszczakami Saulosi 1+3/4... - bo jestem realistą i wiem już że więcej się w akwa nie zmieści :-P a Tanganiką z Muszlowcami Wielopręgimi... bo ich może być więcej... :-P Więc przybyłem na forum w celu liźnięcia tematu :-) Malawi.
MatiK Opublikowano 18 Grudnia 2014 #2 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Witaj, czytaj i w razie czego pytaj Zbiornik masz rzeczywiście nietypowy, ale na Saulosi nie musi się kończyć, chociaż ze względu na dymorfizm i dwa kolory za jednym razem, na pewno są rozwiązaniem najoptymalniejszym co do Tanganiki... To na priv, bo nas zaraz pogonią
Azmadan Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor #3 Opublikowano 18 Grudnia 2014 jeszcze dodam że mam w kranie PH 7,1 i twardość poniżej 4...
Rekomendowane odpowiedzi