Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz jestem laikiem ale trochę poczytałam trochę dopytałam i czy na wyrost czy nie nie jestem tego pewna po prostu napisałam to czego dowiedziałam się na forum od profesjonalistów w sumie to na zdrowy rozsądek jak nie znasz parametrów nie wpuszczasz ryb ......... (chciała byś być przyduszona ????? ) mam nadzieje ze bedzie good z tymi rybkami

Opublikowano

A co to znaczy, że filtr jest ze starego akwa? Wyjęłaś ze starego i włożyłaś do nowego czy przypadkiem postał sobie kilka dni?

Wysłane z telefonu

Opublikowano

skrzela ryb pali głównie chlor ale ten nalewając do akwa wyczujesz bez testu, jeżeli występuje to przed wlaniem wody do akwa niech się odstoi albo dodać antychlor do związania tej substancji:-)

Opublikowano

Teraz najlepiej byłoby dla bezpieczeństwa kupić kilka kapsułek prodibio biodigest, dać je do akwarium i obserwować parametry. Nie jestem dobry z ratowania obsady gdyż ja startowałem cierpliwie i nie musiałem szukać ratunku :) Poszukaj sobie w tematach o starcie akwarium, tam też kilka osób się pospieszyło i chłopaki radzą, jak to ogarnąć ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.