Skocz do zawartości

Zakup grupowy O.S.I.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już jestem w domu. Za pojemnik płace 1 raz czy 2 razy jak biorę 2 rodzaje pokarmu ?

-- dołączony post:

Przelew wysłany. Dodałem do kwoty 2 pojemniki. 100g color i 200g maintenance. Jak mam wysłać gdzieś na meila potwierdzenie proszę pisać.

Opublikowano

Pokarm już otrzymałem.

Jutro zacznę rozważanie i zacznę odsyłać pokarm na adresy.

Osoby które zapłaciły za color w całości a go nie dostaną otrzymają na konto z którego wysyłali mi pieniądze zwrot za różnicę w cenie.

Opublikowano

Ja chyba za Dario1906 bo to on zrezygnował ze 100g color ale... widzę dalej, że chyba nastapił czeski błąd i JemioloSeba pomylił go z Tobą i zaproponował mi jeszcze maintenance od ciebie.

I ja też zapłaciłem. No wyszło trochę głupio , najwyżej dostanę zwrot na konto i sam color weznę.

Opublikowano

sorki pokarmy mam już na chacie, czekałem na ostatnie wpłaty, no i troszkę brakowało mi czasu w weekend, ale obiecuję, że do piątku przed wyjazdem na ZB wszystkie pokarmy będą już na poczcie.

-- dołączony post:

Właśnie skończyłem pakować ostatnie paczki z pokarmem, część wysłałem dziś po południu, pozostałe polecą jutro rano - jeszcze przed moim wyjazdem na ZB.

Udało mi się pozałatwiać troszkę pojemników bezpłatnych, a tylko część kupiłem na poczcie, więc wyjdzie zdeczka taniej, pieniądze na konta wyślę po ZB bo w nocy nie chcę zrobić jakiegoś babola, a rano nie starczy mi już czasu.

PS

Prośba do jednej osoby o podesłanie na PW numeru konta - chyba że pieniądze mam wysłać na konto firmowe z którego je otrzymałem.

-- dołączony post:

Wszystkie pokarmy na poczcie lub w bagażniku auta dla obecnych na ZB.

• Dziękuję 4
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.