Skocz do zawartości

sciaenochromis fryeri iceberg stracil kolory?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe dzieki.Ogolnie wiem jak samiec wyglada tylko tutaj bardziej mi chodzi o mojego i jego utrate barwy.Po kilku dniach ma juz delikatne przeblyski niebieskiego na luskach.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam domniemany samiec nabyl troche niebieskiego koloru na pysku ale...dzis kiedy bylem w pracy doszlo do dziwnego zdarzenia,zona do mnie dzwoni i mowi ze samiec ma jajka w pysku.Po powrocie z pracy widze ze faktycnie.Zeby tego bylo malo non stop obija domniemana samice,wtf ja sie pytam?

Musialem go na.lapke wyciagnac zeby zrobic zdjecie,http://static.jpg.pl/static/photos/192/192744/8de5375d122374a6acf8eca53840a2d7_normal.jpg

Opublikowano
Widac na zdjeciu?Z jajek itak nic.Nie rozumiem tego.

W zasadzie nic do rozumienia. Masz dwie samice i tak naprawdę nie wiadomo czego. Samice fryei często mają niebieski poblask na pysku. Ja sie bardziej zastanawiam nad pierwszym zdjęciem i tym żółtawym kolorem na tłowiu rzekomej samicy iceberga. Nie widziałem jeszcze takich odblasków albo to wina zdjęcia.

pozdro. Na przyszłość nie ma co kupować ryb przez internet nie widząc ich :) . Ale człowiek uczy sie na błędach( niestety własnych)