kisor Opublikowano 3 Września 2007 #1 Opublikowano 3 Września 2007 hehe, teraz zobaczylem takie info na dole strony: Najwięcej użytkowników 179 było obecnych Czw Lip 05, 2007 8:28 chyba przepuscili na nas jakis atak hakerski Tylu to chyba nie ma ie czytających nas osób, a żeby jeszcze w jednym momencie byli... aha, jeszcze jedno pytanko, chyba do sysa, czy mozna dodac taka opcje na forum, by bylo widac na dole nicki wszystkich, ktorzy danego dnia odwiedzili forum? Cytuj
mars Opublikowano 3 Września 2007 #2 Opublikowano 3 Września 2007 hehe, teraz zobaczylem takie info na dole strony: Najwięcej użytkowników 179 było obecnych Czw Lip 05, 2007 8:28 chyba przepuscili na nas jakis atak hakerski Tylu to chyba nie ma ie czytających nas osób, a żeby jeszcze w jednym momencie byli... Już się o to kiedyś sysa pytałema odpowiedz była taka: odwiedzily nas wtedy 3 boty: googlebot, yahoo slurp twiceler zglosilem forum na kilku wyszukiwarkach aby podwyzszyc nasza pozycje i chyba cos sie zaczelo ruszac - stad te wieksze statystyki Cytuj
mars Opublikowano 3 Września 2007 #3 Opublikowano 3 Września 2007 aha, jeszcze jedno pytanko, chyba do sysa, czy mozna dodac taka opcje na forum, by bylo widac na dole nicki wszystkich, ktorzy danego dnia odwiedzili forum? Czyżby syndrom IV RP i Kaczyńskich się udzielił ja myślę ze lepiej nie robić tego .... bo bedzie wtedy wiadomo jaki "UKŁAD" na forum panuje i kto z kim i kiedy Cytuj
sysgone Opublikowano 3 Września 2007 #4 Opublikowano 3 Września 2007 pewnie sie i da, ale pytanie - po co? Cytuj
kisor Opublikowano 3 Września 2007 Autor #5 Opublikowano 3 Września 2007 hehe, zeby bylo wszytsko jawne a tak serio to... a dlaczego nie? byloby wiadomo ile osob dziennie nas odwiedza, a nie ile bylo w jednym momencie. Moznaby zobaczyc ilu jest czytajacych, a niepiszacych. Czy moze takie osobistosci jak siemion czy hag nas jeszcze czytaja, mimo ze nie pisza? itd. albo wchodze sobie na forum i patrze: o, byl dzis harisimi, ale patrze na forum a tam ani jednego Jego posta! Znaczy to Hari jest ciezko chory, ze az pisac nie moze i juz wiem, ze trzeba do chlopa napisac i go pocieszyc i zyczyc zdrowia... widzicie jakie to potrzebne?! jesli to za mala argumentacja, to lepszej nie mam, hehe 8) Cytuj
lago Opublikowano 3 Września 2007 #6 Opublikowano 3 Września 2007 argumentacja dobra, jestem za Cytuj
mars Opublikowano 3 Września 2007 #7 Opublikowano 3 Września 2007 argumentacja dobra, jestem za Nooo faktycznie byśmy wiedzieli czy nasz szanowny kolega Lago przez ostani rok nas olewał po całej lini czy tylko czytał Cytuj
harisimi Opublikowano 3 Września 2007 #8 Opublikowano 3 Września 2007 hehe, zeby bylo wszytsko jawne a tak serio to... a dlaczego nie? byloby wiadomo ile osob dziennie nas odwiedza, a nie ile bylo w jednym momencie. Moznaby zobaczyc ilu jest czytajacych, a niepiszacych. Czy moze takie osobistosci jak siemion czy hag nas jeszcze czytaja, mimo ze nie pisza? itd. albo wchodze sobie na forum i patrze: o, byl dzis harisimi, ale patrze na forum a tam ani jednego Jego posta! Znaczy to Hari jest ciezko chory, ze az pisac nie moze i juz wiem, ze trzeba do chlopa napisac i go pocieszyc i zyczyc zdrowia... widzicie jakie to potrzebne?! jesli to za mala argumentacja, to lepszej nie mam, hehe 8) Kiss coś jest na rzeczy no może nie ten 1 dzień ale ze 2 to już musi być poważna sprawa Cytuj
lago Opublikowano 3 Września 2007 #9 Opublikowano 3 Września 2007 argumentacja dobra, jestem za Nooo faktycznie byśmy wiedzieli czy nasz szanowny kolega Lago przez ostani rok nas olewał po całej lini czy tylko czytał hahah dobre, dobre Cytuj
sysgone Opublikowano 3 Września 2007 #10 Opublikowano 3 Września 2007 dobra, jak sie bede nudzic to poszukam modulu do tego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi