Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coraz gorzej jest to robione , nie wiadomo do końca jaki pokarm, jak duży zakup ani dokładnie kiedy - ale zapisy już są , czy czegoś nie doczytałem ?

Wygląda na pospolite ruszenie.

taki szybki scenariusz ....

Można wybrać chyba jakiś stały termin w miesiącu który nie będzie zmieniany , każdy zainteresowany łatwo odszuka aktualne zakupy ( nikt chyba nie kupuje takiej karmy na tydzień).

Pokarm wybrany systemem glosowania (prywatne wiadomości do organizatora).

Jakie wiaderko i jaka cena wyjdzie po upływie terminu zgłoszeń a do zgłoszenia podawany byłby zakres możliwych zakupów np nie mniej 200 maksymalnie 400g.

Po 5 zakupach przypadłoby mile zadanie przeprowadzenia kolejnego.

Opublikowano
Coraz gorzej jest to robione , nie wiadomo do końca jaki pokarm, jak duży zakup ani dokładnie kiedy - ale zapisy już są , czy czegoś nie doczytałem ?

Wygląda na pospolite ruszenie.

taki szybki scenariusz ....

Można wybrać chyba jakiś stały termin w miesiącu który nie będzie zmieniany , każdy zainteresowany łatwo odszuka aktualne zakupy ( nikt chyba nie kupuje takiej karmy na tydzień).

Pokarm wybrany systemem glosowania (prywatne wiadomości do organizatora).

Jakie wiaderko i jaka cena wyjdzie po upływie terminu zgłoszeń a do zgłoszenia podawany byłby zakres możliwych zakupów np nie mniej 200 maksymalnie 400g

Po 5 zakupach przypadłoby mile zadanie przeprowadzenia kolejnego.

[

. Prostar Maintenance Flakes do podziału 5 kg w cenie 10 z za 100gł i Spirulina platki tez 5kg 12 zł za 100g jak są zainteresowani napisałem ze mam do takiego dostep. Minimum po 300 g zamówienie na jeden i drugi mamy dwa tygodnie jak nie będzie chętnych to kupie po kilogramie;)

Opublikowano

Rawa ma rację - czas to uporządkować.

irek - ja zamawiam Prostar Maintenance Flakes 300g oraz Spirulinę 300g.

Myślę, że znajdą się chętni do zakupów. :P