pmiz Opublikowano 20 Lutego 2014 #1 Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam Kupiłem w/w filtr i tak co jakieś 2 a 5 minut jest takie ciche stuknięcie co może być tego powodem ? Pozdrawiam.
Gość pemergency Opublikowano 20 Lutego 2014 #2 Opublikowano 20 Lutego 2014 Witam Kupiłem w/w filtr i tak co jakieś 2 a 5 minut jest takie ciche stuknięcie co może być tego powodem ? Pozdrawiam. pewnie nie odpowietrzony jak należy, poprzechylaj go trochę na boki może pomoże, jak nie to sprawdź, czy impeler siedzi jak powinien
pmiz Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor #3 Opublikowano 20 Lutego 2014 Odpowietrzony jest dobrze po przechylaniu i potrząsaniu już nic powietrza nie leci a co to jest ten "impeler" ?
Gość pemergency Opublikowano 20 Lutego 2014 #4 Opublikowano 20 Lutego 2014 Odpowietrzony jest dobrze po przechylaniu i potrząsaniu już nic powietrza nie leci a co to jest ten "impeler" ? impeller to jest takie małe "cuś"
pmiz Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor #7 Opublikowano 26 Lutego 2014 Nic nie robiłem i po 3 dniach stukanie ustało widocznie musiał się wyrobić
Rekomendowane odpowiedzi