lukaszzsch Opublikowano 9 Lutego 2014 #1 Opublikowano 9 Lutego 2014 Witajcie, Pojawił się w mojej głowie dylemat, jakie medium będzie lepsze do nowej 375-ki W trzyusetce mam fbf z piaskiem, wiem, że działa, przez rok cala obsługa to pilnowanie aby przepływ był odpoweidni przez złoże...natomiast nie wiem czy dam radę przenieść go 'bezkolizyjnie' do nowego akwa... Jeśli się nie uda i bakterie zginą, los może podzielić obsada... No i jest jeszcze matrix, który szybko dojrzewa, ale nie wiem czy jeden 10' korpus da sobie rade z około 25 ryb, 50% narybek, kilka dorosłych saulosi, mqaingano i podrostki redów. Jak uważacie?
apper Opublikowano 9 Lutego 2014 #2 Opublikowano 9 Lutego 2014 Na czas montazu nowego narurowca przelozylbym piasek do butelki 5l z ucietym dnem, zalal woda i wsadzil mala glowice z wezykiem do dna piachu. Mysle, ze w ten sposob utrzymasz zloze w bardzo dobrej formie przez potrzebny Ci czas.
Grześ_999 Opublikowano 9 Lutego 2014 #3 Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam Czytałem gdzieś że tłuczone muszle ślimaków stosują .
Rekomendowane odpowiedzi