uwi Opublikowano 6 Lutego 2014 #1 Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam Chciałem się was poradzić po pewnie nie jedna osoba ma te pyszczaki u siebie w zbiornikach. Czy któreś z tych pyszczaków mogę trzymac w zbiorniku 150/40/40. Metriaclima zebra Metriaclima Estherae Red Red Pseudotropheus Acei Tropheus Bemba Orange F1 Metriaclima Callainos - Zebra Cobalt Jeżeli tak to czy np. dwa rodzaje z nich mogą być razem. Może macie jakiegoś linka gdzie jest opisane jakie rodzaje mogą żyć razem w zbiorniku. Pozdrawiam
zdrowy_zab Opublikowano 6 Lutego 2014 #2 Opublikowano 6 Lutego 2014 Tropheus - nie ten biotop. Reszta ryb możesz (maylandia to stara nazwa, aktualnie stosujemy "Metriaclima" ) Popatrz na bazę ryb, forum. Muszą pasować żywieniowo. Oraz napisz, która dokładnie zebra.
uwi Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor #3 Opublikowano 6 Lutego 2014 Metriaclima zebra Makonde. Resztę poszukam. Dodam jeszcze że teraz mam saulosi i czy je można razem z innymi wypisanymi trzymać? Najbardziej mi na tych zależy: Metriaclima Callainos - Zebra Cobalt
zdrowy_zab Opublikowano 6 Lutego 2014 #4 Opublikowano 6 Lutego 2014 http://forum.klub-malawi.pl/obsady-zbiornikow-2013-t21076.html Saulosi dałby radę z tą zebra, callainosem.
Rekomendowane odpowiedzi