Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie sprawdziłem u siebie, i po zaciśnięciu tej czarnej wajchy, nawet mocno szarpiąc nie ma możliwości wyjąć zaworów. Ja osobiście dla bezpieczeństwa przed jakimś nie kontrolowanym wyciekiem mam kubeł postawiony w plastykowej misce (wycięta z 5 l baniaka po płynie do spryskiwaczy samochodowych) a w środku prosty czujnik wody kupiony kiedyś za grosze na allegro.

• Dziękuję 1
Opublikowano

na bank nie dociśnięte masz, też mam HW tyle że 303B i od 3 lat bez zarzutu działa i zero przecieków także złego słowa o nim nie powiem, sprawdź dokładniej!!!

• Dziękuję 1
Opublikowano

Okazuje się, że udało się teściowi wcisnąć zawory głębiej, jak tu ktoś pisał teraz jest równo z pokrywą, nie odstaje. 2 uszczelki są. Jeszcze nie sprawdzaliśmy efektu, zrobimy to wieczorem. Widocznie ja nie mam siły a mąż bał się wciskać żeby nie zepsuć - zobaczymy czy zadziała. Modły teraz żeby działał :)

traks - czujnik wody? Super sprawa!!

Opublikowano
Okazuje się, że udało się teściowi wcisnąć zawory głębiej, jak tu ktoś pisał teraz jest równo z pokrywą, nie odstaje. 2 uszczelki są. Jeszcze nie sprawdzaliśmy efektu, zrobimy to wieczorem. Widocznie ja nie mam siły a mąż bał się wciskać żeby nie zepsuć - zobaczymy czy zadziała. Modły teraz żeby działał

I jak, cieknie?

Opublikowano

A ja się podłączę do tematu znajomy chce właśnie kupić filtr tej firmy tylko że hw-304b

2000l/h co o nim sądzicie? cena jakoś 250 zł więc drogi nie jest a przepływ ma dobry

Gość pemergency
Opublikowano
A ja się podłączę do tematu znajomy chce właśnie kupić filtr tej firmy tylko że hw-304b

2000l/h co o nim sądzicie? cena jakoś 250 zł więc drogi nie jest a przepływ ma dobry

Jeśli nowy to niech bierze, dobra cena. Mam taki w drugim baniaku z lampą UV spisuje się bardzo dobrze. Oczywiście jest różnica w jakości wykonania w stosunku do drugiego filtra, którego używam tj. Fluval 406, ale nie jest to różnica warta 500zł więcej.

Opublikowano

Bierz smialo, uzywalem taki u siebie ponad 2 lata, zero problemow.