Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie za bardzo fikuśne;) Osobiście wolę jak tło imituje to co teoretycznie można w przyrodzie zobaczyć. Tutaj wygląda to tak jakby kombajn górniczy przejechał na ścianie;)

Opublikowano

Tło mi i moim wspólokatorom bardzo się podoba , faktycznie w bliskiej perspektywie może się kojarzyć z

Maszynową obróbką , ciężko jest objąć całe w jednym ujęciu jednak dość duże ale spróbuję zrobić zdjęcie aparatem może się uda.

Opublikowano
Jak wspomniał greghor, widzę to na co dzień i bardzo to przypomina fedrujący kombajn:-)

Tło bardzo przeciętne.

Ja myślę że po fedrunku kombajnem wygląd przodka jest bardzo naturalny i chciałbym mieć takie tło w akwarium.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Nie lubię krytykować ale jednak popieram pereza ! Takie tło do mnie nie przemawia, wogóle nie przypomina natury, a tylko takie do mnie przemawia. No ale jak co komu , ważne że tobie się podoba innymi się nie przejmuj.

Opublikowano

Bardzo ładne tło o wiele lepiej wygląda niż niejedno tło z imitacją kamieni o niespotykanych w naturze kształtach. Po zanurzeniu w wodzie efekt będzie jeszcze lepszy. Nie zapomnij tylko dodać nurzańców, które podkreślą efekt. Podobne widziałem na YouTube i efektownie to wyglądało.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Mi się podoba bardzo.Prawie jak spękana ściana skalna,tylko nieco niepodobna to tej z Wielkich Rowów.Ale i tak jedno z fajniejszych cr-ek ;] Ciekawym jak wygląda po zalaniu.

• Dziękuję 1