pablojogi Opublikowano 22 Listopada 2013 #11 Opublikowano 22 Listopada 2013 daj na dno ciemny łupek tak masz dwa rodzaje kamieni i każdy z innej bajki, mnie nie powala:-)
lepa_krk Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor #12 Opublikowano 22 Listopada 2013 daj na dno ciemny łupek tak masz dwa rodzaje kamieni i każdy z innej bajki, mnie nie powala:-) myślałem o tym ale żona się uparła, że jej się podoba, może w niedalekiej przyszłości uda mi się ja namówić 1
Bezprym Opublikowano 22 Listopada 2013 #13 Opublikowano 22 Listopada 2013 Z ciemnymi kamieniami byłby lepszy efekt, ale tak też fajnie ci to wyszło
gregor Opublikowano 22 Listopada 2013 #14 Opublikowano 22 Listopada 2013 Nie musisz wymieniać kamieni,za jakiś czas zarosną glonem;) poza tym jeśli masz wapienie,to będziesz miał stabilniejsze ph.
piterf Opublikowano 22 Listopada 2013 #15 Opublikowano 22 Listopada 2013 Całkiem nieźle to wygląda, no może tylko ten przedziałek na środku. Kamienie i tak zarosną wiec biel będzie raczej tylko na razie. A najważniejsze żeby Tobie się podobało.
lepa_krk Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor #16 Opublikowano 22 Listopada 2013 no może tylko ten przedziałek na środku. Przedzialek musi być podtrzymuje tlo.
sokoltdx Opublikowano 22 Listopada 2013 #17 Opublikowano 22 Listopada 2013 Mi też się podoba, powstał całkiem ciekawy kontrast. Co do podtrzymywania tła proponuje przykleic na sylikon akwarystyczny do tylnej scianki i zawsze dodatkowo możesz podeprzeć białą skałka. Jezeli sie nie da posadz jakąś mocną roślinkę na środku, tak aby przykryła ten kamień bo rzeczywiście pasuje on tutaj jak pięść do oka
nabe Opublikowano 22 Listopada 2013 #18 Opublikowano 22 Listopada 2013 Nie wiem do czego się przyczepiacie, całkiem zgrabnie wykonane dekoracje, jeśli chodzi o łupek niewiele więcej da się wymyśleć
lepa_krk Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor #19 Opublikowano 22 Listopada 2013 Tło jest przyklejone u góry po bokach wzmocnienia silikonem. Nie chciałem całości przyklejać, żeby mieć możliwość w razie czego je usunąć.
wojtusgd Opublikowano 30 Listopada 2013 #20 Opublikowano 30 Listopada 2013 Mi sie tez to widzi , za jakis czas obrosnie glonem i bedzie ok ani bieli ani szarosci pamietam jak moje tlo pangea tez tak fajnie szaro wygladalo , teraz jest brazowo zielone
Rekomendowane odpowiedzi