Skocz do zawartości

tło, aquaterra canyon rock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś z forumowiczów wie, gdzie kupie tło firmy aquaterra canyon rock grey?, szukam tła od około dwóch tygodni i niestety nie ma nigdzie, może ma ktoś inne namiary niż nasze sklepy akwarystyczne, w których niby wszystko jest, a jak chce się coś zamowić to niestety nie ma tego na stanie, ani też na zamówienie, z góry dziekuje i pozdrawiam.

Opublikowano

A ja Ci proponuje zrobić własne , bo ja bym za tło tyle kasy nie dał raczej chyba że nie masz co z nią robić ;) Kupujesz styropian , piankę do tego farby akrylowe i jeszcze zaprawę odpowiednią i działasz. Wtedy masz unikat , nikt takiego nie będzie miał a po za tym to satysfakcja ogromna to Ci mogę gwarantować. Wiem sam po sobie jak robiłem z łupka :)

[102] Malawi

Opublikowano

Danus pogadaj z akwarystycznym24.pl to jedyny dystrybutor na pl po tym jak ekert oddał im ten biznes. Nie sądze aby był problem ściągniecia go dla ciebie jesli podejdziesz do tematu poważnie. Mi ekert sciagnął malawi rock grey 150cm w jakieś 5 dni.

Jesli nie oni pozostaje ci sciaganie tego tła z niemiec, anglii czy szwecji.

-- dołączony post:

btw jakiego rozmiaru szukasz ?

Opublikowano

Pisałem do akwarystyczny 24, i pöki co nie mają, dopiero za około dwa tygodnie bedą mieli dostepne wszystkie tła firmy aquaterra od ręki wiec chyba pozostaje mi poczekać na kolor grey i liczyć na to że będzie tak jak piszą, wymiary tła 120x50, tak jak kolega pisał parę postów wyżej można zrobić samemu ale pewnie nawet w połowie nie będzie takiego efektu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja tez mam to tlo w rozmiarze 160x50 i najgorsze jest to ze ono zupelnie inaczej wyglada od tego ze zdjecia 120x50 , nie mniej jestem z niego zadowolony oczywiscie nie jest juz szare tylko zielono brazowe ( maly minus tła , już mi sie ono opatrzylo przez 3 lata i chcialbym cos zmienic i szkoda pieniedzy po to aby to tlo kurzylo sie w piwnicy ). Danuś udalo Ci sie juz zakupic to tlo ??