Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie tak sie dolacze, ja bym potrzebowal tlo strukturalne mam takie Wromaka(motyw skalny), ale zabiera mega duzo miejsca, i w ogóle dupa !

Widzieliście moze cos ciekawego,taniego(nie piszcie mi tu zrób "se" sam :P)

Tak do 100zł 120/50..

Ps Chetnie sprzedam mojego Wromaka <wstydniś> ;d

Opublikowano
Widzieliście moze cos ciekawego,taniego(nie piszcie mi tu zrób "se" sam :P)

Tak do 100zł 120/50..

Dlaczego sie tak boisz własnoręcznego projektu??

Za 100 spokojnie zrobisz tło od podstaw samemu. Mnie 125/50 wraz z kominem kosztowało ok 110 zł (sam worek Ceresitu CR 65 to koszt 50 zł :( )

Gdybyś sie zdecydował na DIY- chętnie służe radą

Opublikowano

Nie, nie,nie nie o to chodzi ,ze sie boje, tylko... NIE CHCE MI SIE I ZA NIC SIE ZA TO NIE ZABIORĘ :D

Czester, propozycja bardzo ciekawa, zarowno ta dotyczac tła, jak i ta "wypijemy..."" ;]

Opublikowano

Szczerze to budowa mojego tła tak mnie pochłonęła że nawet nie wiedziałem kiedy kończyć. RAz przesiedziałem cały dzień w szopie, a jak rodzice weszli to zaczęli się krztusić bo nie mogli wytrzymać stęrzenia silikonu w powietrzu, a ja nic:)

Wydaje mi się że jakbyś tylko się za to zabral to także by cię to pochonęło. W sumie zrobiłbym Ci to tylko trochu za daleko mieszkamy. Ale szczerze mówiąc to ja jestem cholernie dumny z faktu że sam sobie to tło zrobiłem. To nie jest to co kupione w sklepie.. każde takie tło jest iindywidualne ei drugiego takiego nie ma, a jeżeli marzy się o swoim pięknym "własnym" baniaku wyróżniającym się od innych no to jest nawet niezbędne:)

Opublikowano

Nie no,masz racje, ale pomyśl sobie o największym leniwym samcem jakiego znasz, to i tak nie bedzie az tak wielki, jak ja!

Moze kiedys, moze kiedys, jak znajde czas..

Tak BTW to strasznie duzo kosztue piszecie 70zł-90zl, a tak o suchym "budowac" nie bede, widzielscie kiedys budowalnca bez piwa?? No wlasnie..

trza doliczyc te 90zl za 2 kraty piwa...

Pomyslimy...

Opublikowano

Mnie tło kosztowało całe ze wszytkim 21 zł za silikon. Kamienie nazbierałem w górach, plekse dostałem i ze 4 piwka obalilem. Wynik całkiem niezły i wcale niedrogo:)

Opublikowano
Kamienie nazbierałem w górach, plekse dostałem i ze 4 piwka obalilem. Wynik całkiem niezły i wcale niedrogo:)

Jak zostawiles szpary miedzy kamienimi to juz Ci wspolczuje....

Opublikowano

Moj znajomy mial akwarium w ktorym tylna sciane powyklejal kamieniami. Efekt byl taki, ze przezywalo co najmniej 80% narybku.... Przy akwa jakim dysponuje tzn jakies 800l i obsadzie jaka mial co miesiac przybywalo jakies 80-90 rybek. Livingstoni i venustusy nie pomogly...