Skocz do zawartości

zmiana tangi 600 l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolega chce wyeliminować gatunek nie chce sześciu i prosi o rade

To może coś poradzisz a nie będziesz wstawiał takie uwagi.

Czytaj ze zrozumieniem co napisałem w całym poście. Nie tylko poradziłem aby wyeliminował jeden gatunek a nawet dwa.

Opublikowano

cmyk, mam taki baniak jak Twój i 3 gatunki mbuna. Wygląda to obłędnie, ryby zachowują się normalnie, walczą o rewir. To jest piękno Malawi. 6 gatunków jak pisał meszek to już za dużo. Od 6 gatunków do dworca centralnego już nie daleka droga.

Opublikowano

dziekuje za rady właśnie wyslalem liste zakupową i teraz musze to odkrecac (za poźno przeczytałem) Poprosiłem doddatkowo o porade sprzedawce zobaczymy czy zalezy mu na sprzedazy czy na bezpieczeństwie ryb. Zredukowałem liste o red red. Sam liczac ryby i ogladając filmy do jakiej wielkosci rosną bylem leeko przerażony. Ale pomyslałem że za 5 miesiecy zredukuję obsadę i zobacze co z tego wyrośnie. Tych redów to nie bardzo załuję jakieś takie owalne:D

Tak nawiasem mówiac przegladajac zdjecia zbiorników wszedłem na jeden post z baniakiem 450 l a tam co widzę naćpane ryb że az gęsto i co pisza forumowicze wspaniały zbiornik piekne ryby zdaje sie że była jedna uwaga że troche tego za duzo.:wink: Udzielałem sie na forum tanganiki i za taki zbiornik jak tamten to zlinczowali by go wszyscy.