Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Mam takie nietypowe dla tego forum pytanko. Znacie jakies sklepy online ktore prowadza sprzedaz wysylkowa takze za granice?? Dokladnie chodzi mi o zakup pokarmow firmy dainichi,OSI i naturefood ..... bo w anglii nigdzie tego nie ma.

Opublikowano

Paczka na wyspy przez pocztę to raczej dobrze ponad 50 pln. Najbardziej opłaca Ci się zamówić więcej na raz i wysłać to w jednej większej paczce. Jeśli nie sklep, to może ktoś znajomy Ci w tym pomoże.

Opublikowano

Chyba i tak taniej wyjdzie zamówić w Polsce, przynajmniej Dainichi. Za pakę 250g u nich, u nas masz 500g i jeszcze na piwo zostaje;) Mowa oczywiście o cenach za sam pokarm bo wysyłka do Anglii do 1kg 56 PLN.

Opublikowano

Napisz dokladnie o jakie pokarmy Ci chodzi.

Dainichi jest (w kazdym razie byl w uk), OSI kupowalem na ebay.co.uk, co do NF to niestety nie ma tego tu, ja co roku przywoze z Zoobotaniki i na rok starcza.

Jak wroce do domu to sprawdze czy Dainichi jest wciaz dostepny.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

EDIT:

Sklep w którym kupowałem Dainichi przeniosi się na Maltę i niestety nie maja już tych pokarmów.

Znalazłem Dainichi tu http://www.aquaboutique.co.uk/dainichi-fish-foods/

• Dziękuję 1
Opublikowano

Wielkie dzieki panowie, szukalem juz dluzszy czas dainichi online i we wszystkich sklepach dostawalem informacje ze juz z jakis papierkowo/celnych powodow nie moga sprowadzac tego pokarmu a tu jednak jest w tym aquabutique , zaraz zamawiam :) bo z pl to troche za duzo zachodu trzeba kogos wyslac do sklepu, pozniej prosic zeby wyslal a tu nastepne koszty, trzeba kaske przesylac bo to nie tanie rzeczy akurat ..... a NLS mam u siebie w sklepie wiec jestem juz od dluzszego czasu zaopatrzony w wiekszy sloiczek z ktorego praktycznie nie ubywa ...pozdrawiam

Powiedzcie mi jeszcze przy okazji zebym nie musial nowego zakladac....namaczacie NLS ??