Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Z racji,że jestem odpowiedzialny za dział galerii, zwracam się do Was z prośbą.

Zauważyłem,że ostatnio zdjęcia dodawane do galerii są słabej jakości. A nie wspomnę o wpisywaniu tytułów czy opisów. Proszę zatem o zastanowienie się nad tym co chcemy wstawić i pokazać innym użytkownikom.

Druga rzecz to podawanie tytułu zdjęcia. W tytule powinniśmy podać co jest na danym zdjęciu. W tej chwili wygląda to tak:

- "Mój baniaczek"

- "Król akwarium"

- "Komentarz" - cokolwiek to znaczy

Jeżeli mamy dodać zdjęcie swojego zbiornika to w tytule powinniśmy zamieścić np. :

Mój baniak 375l lub Akwarium 240l.

W opisie powinniśmy uwzględnić dane o wymiarach, osprzęcie filtracyjnym, podłożu i obsadzie itd.

Zamieszczając zdjęcie w tytule powinniśmy podać pełną nazwę ryby.

Jeszcze jedna prośba,nie wstawiamy całej serii zdjęć tego samego obiektu.

Proszę dostosować się do powyższej prośby. Wszystkie niezgodności zauważone przeze mnie czy moderatora będą usuwane.

Pozdrawiam

• Dziękuję 2
Opublikowano

Meszek.

Jeśli znajdę gdzieś taki twór zwany "wolną chwilą" to mógłbym dorobić pola na te informacje i wymusić ich wpisywanie. Co o tym myślisz?

Wysyłane z mojego Galaxy Nexus za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Panie i Panowie po napisaniu tego posta mam wrażenie że tego nikt nie czyta. Dzisiaj i wczoraj kolejne zdjęcia zostały dodane do galerii bez tytułu i opisów. Nie zostały opublikowane w naszej galerii. Biorę na siebie całą odpowiedzialność za to. Jeżeli dalej to nie pomoże będę publikował nicki czyje zdjęcie nie zostało zatwierdzone do galerii.

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.