Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piachu nie jest za dużo, a grzałkę prznieś za ten duży głaz i połóż na piasku albo powieś na tylnej szybie tak żeby skała zasłaniała i tyle

Opublikowano

ja też tak myślałem - od 7 lat odmulam i jak piasku miałem za dużo to i dziś sytuacja się nie zmieniła. W mniejszym akwa wolał bym w miejsce piachu dać 5 litrów więcej wody niż piasku.

Opublikowano
Tak wygląda obecnie mój baniak. Walczę teraz z sierścią kota, która mi co chwilkę jakoś włazi do środka (albo nie dokładnie się jej pozbyłem).

Mam koty i jedno Ci powiem - nigdy nie pozbędziesz się sierści zawsze coś wpadnie i to cholera wie skąd ;):) !!!

Baniaczek ładny !

Opublikowano
Mam koty i jedno Ci powiem - nigdy nie pozbędziesz się sierści zawsze coś wpadnie i to cholera wie skąd ;):) !!!

Baniaczek ładny !

To mnie pocieszyłeś, bo zastanawiałem się co robię nie tak.

Panowie - baniak na dojrzewaniu, brak kamieni powoduje że jest tak a nie inaczej. Z wystrojem jeszcze powalczę za jakiś czas na razie czekamy cierpliwie na nowych domowników. W wolnej chwili dorobię też klapkę do pokrywy (na razie szpeci styropian). W przyszłości zakupię też odpowiednie świetlówki, a zaraz po wypłacie w czerwcu kupię testy wody.