Skocz do zawartości

Power Glo + Aqua Glo i Power Glo + Marine Glo - prośba o zdjęcia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj chyba nie znajdziesz tej świetlówki. Ja teraz jestem posiadaczem marine glo i zastanawiam się nad drugą świetlówką. Może jakieś sugestie? Obejrzałem już wszystkie filmiki na YT i nadal nie mogę się zdecydować. Zastanawiałem się nad Power Glo, Life Glo i Jbl Marin Day mowa oczywiście o T5. Każda rada jest dla mnie cenna bo jutro dokonuje zakupu. Mile widziane fotki. :P Świetlówki mają podkreślić kolor żółty i niebieski.

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Kolego T5 24w Power glo,marine glo i lige glo jest na zoolight.pl.Aqua glo chyba tylko T8,oprócz 8w T5

Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2

Power i Marine to wiem ale zamiast Marine wolałbym chyba Aqua Glo bo ludzie chwalą ją, że ładnie wybarwia :)

Zainwestuje chyba póki co w Power Glo.

Opublikowano

Przy power glo kolory ryb są bardziej naturalne, np. przy power żółty to żółty, przy aqua zółty to pomarańczowy. Aqua ma zbyt cukierkową barwę tzn. świeci na "różowawo". Cały czas twierdzę, że układ power + aqua jest OK, ale myślę, że power + power byłby bardziej OK mimo, że nie widziałem takiego poł., idąc dalej układ aqua + aqua IMHO wyglądałby fajnie tylko w domku dla lalek Barbie;)

Opublikowano
Przy power glo kolory ryb są bardziej naturalne, np. przy power żółty to żółty, przy aqua zółty to pomarańczowy. Aqua ma zbyt cukierkową barwę tzn. świeci na "różowawo". Cały czas twierdzę, że układ power + aqua jest OK, ale myślę, że power + power byłby bardziej OK mimo, że nie widziałem takiego poł., idąc dalej układ aqua + aqua IMHO wyglądałby fajnie tylko w domku dla lalek Barbie;)

Ja teraz ma 2x10000K i chyba najpierw kupię jedną Power Glo i zobaczę jak wygląda :) Może takie połączenia będzie fajne 10000K+15000K myślę, że może wyjść coś fajnego.

Opublikowano

Czemu chcesz zmieniać, 10000K moim zdaniem fajnie świeci?

Jak już chcesz zmieniać to zrób tak jak mówisz, też może fajnie wyglądać. Pokombinuj zakładając z przodu lub z tyłu.

P.S Power Glo ma 18000K