Skocz do zawartości

O.S.I. Prostar Maintenance Flakes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokarm doszedł. Pyski jedzą aż miło patrzeć. Dzięki Perez666 za sprawną akcje! Oby więcej takich! :) Życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT!!! :)

Pozdrawiam

Opublikowano

No i w pi...du wylądował. Dzięki Perez za zaangażowanie i poświęcony czas. Ja niestety muszę dokonać zakupu ponownie bo dostałem proszek. No może wybiorę z 20g płatków. Tak właśnie dostarcza przesyłki poczta polska. A by ją.... Mam jakiegoś nie farta ostatnio z przesyłkami. Tak czy siak dziękuję. W załączeniu foto płatków które chyba przykryli workiem ziemniaków :P Sorki za jakość. una7yqy5.jpg

Opublikowano

U mnie paczka doszła uszkodzona no i to samo praktycznie sam proszek niestety... trudno tak bywa poczta nie popisała się ....

Opublikowano

W domu przesieję przez durszlak i co z niego wypadnie to do kosza, większe kawałki do pudełka, a część zostawię dla ewentualnego narybku. Poszliśmy trochę na żywioł. Można było zainwestować w pudełka, ale kto to wiedział... Tak czy owak jesteśmy bogatsi o kolejne doświadczenie. Podsumowując kasa za pokarm warta była samej akcji, zgrania ludzi itp. Imho to novum na tym forum, a nie wiem czy nie ewenement na szerszą skalę.

Opublikowano

Przesyłka dotarła, pokarm również "zmielony" ale tragedii strasznej nie ma ;) Wykorzystam pomysł oleraf-a i część pójdzie dla narybku tylko skąd ja tyle maluszków wytrzasnę ;)

Dzięki wielkie raz jeszcze Perez.

Pzdr.

Opublikowano

na wstępie wielkie podziękowania dla Pereza za ogarnięcie akcji, dziś dotarł pokarm w stanie fifti/fifti, ale tragedii nie ma.

zacytuje święte słowa kolegi olerafa:

Tak czy owak jesteśmy bogatsi o kolejne doświadczenie. Podsumowując kasa za pokarm warta była samej akcji, zgrania ludzi itp. Imho to novum na tym forum, a nie wiem czy nie ewenement na szerszą skalę.

fajnie, że udało się finalnie zakończyć sprawę od a do z bez żadnych organizacyjnych problemów, a stan pokarmu to już niestety szara rzeczywistość i 'kupa' pracy jaką wkłada w to każdego dnia poczta polska...czekam od dawna kiedy ten ostatni bastion PRLu wreszcie upadnie.... pozdrawiam