Skocz do zawartości

O.S.I. Prostar Maintenance Flakes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam, ale chciałbym zaproponować pewne rozwiązanie do przemyślenia. Czy istnieje szansa podzielenia tego wiadra na mniejsze porcje (np. ok. 227g w torebeczkach) i sprzedawać na "zapisy"? Na forum założyć wątek, każdy wpisuje się na listę. Mamy 10 chętnych, wtedy realizować zamówienie. W ten sposób można rozdysponować całe "wiadro" nie otwierając kolejnego, czyli z pełnym zachowaniem świeżości pokarmu. Zapewnie chętnych było by wielu. Prosta zasada - lepiej sprzedać mniej 50 osobom niż "wiadro" 2 osobom. Proszę o rozważenie propozycji.

• Dziękuję 1
Opublikowano

no to oczywista sprawa że koszty transportu jak i pakowania itp. pokrywałby kupujący. Nawet byłbym za tym aby osoba zajmująca się tym coś tam sobie zarobiła. Oczywiście w granicach rozsądku :D

Opublikowano

ja mam troche watpliwosci czy moge tu na Forum robic oferty cenowe, kazdy kto do mnie napisac to oferte dostal , na Forum

moze to byc przyjete negatywnie

Pozdrawiam

Monika Wisz

--

sorry, jeszcze jedno . O.S.I. bardzo krytyczne podchodzi to rozpowszechnionego w Polsce "konfekcjonowania" pokarmu, kazdy taki przypadek mamy zglaszac do USA. Firma zastrzega sobie prawo wykorzystania drogi prawnej , uwazajac "konfekcjonowanie " za proces naruszacy prawa do marki. Chodzi o wlasnosci pokarmu ale tez o przypadki jakie mialy miejsce z innymi markami, gdzie "konfekcjoner" zamiast znanej marki "pomylil" sie i sprzedawal pokarm Made in garaz/china jako markowy "konfekcjonowany" pokarm .

Pozdrawiam

Monika Wisz

Opublikowano

jestem w stanie podjąć się wyzwania. mam codzienny dostęp do bardzo dokładnej wagi i poczty(ale wysyłka powiedzmy 2 razy w tygodniu).

koszt powiedzmy 105% ceny zakupu 1 grama z kosztem przesyłki abym na tym nie stracił finalnie przy przeważeniu komuś.

wysyłka zgodnie z pocztą polską.

jak są chętni to zróbmy listę i pomyślimy co dalej.

p.s. jeżdżę dużo po centralnej Polsce, więc często zerowe koszty dostawy.

Opublikowano

Pytanie do TAN-MAL . Czy wiecie państwo z czego składa się O.S.I. Prostar Maintenance Flakes ?

Mam na myśli jaki jest udział procentowy dodatków roślinnych i zwierzęcych.

Opublikowano

Widziałem ten wpis, ale tak powiedział mu fuljer ale może coś więcej i konkretniejszego będzie wiedział dealer OSI na Polskę TAN-MAL.

A w linku który podałeś są same ogólniki z których nie wiele wynika.