Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i wzajemnie ziomal:-) do Terra- Tech jedź po kamienie, ja miesiąc temu u nich byłem po serpentynit, trochę będziesz musiał pokopać bo pod śniegiem przysypane jest.

Opublikowano

Tam zamierzam jutro skoczyć. Mam nadzieję, że będą mieć coś ciekawego pod tym śniegiem :D. Serpentynit jak najbardziej by mi pasował, oby mieli jakieś większe grudki a nie tylko płaskie łupanki.

Opublikowano

mała prośba do Ciebie. Czy kupiłbyś mi gąbkę do filtra mechanicznego Aqua- Szut N-750? Gość powinien wiedzieć jaką. Jak będzie to szarą, mam niebieską, gdyby nie było szarej to innego koloru, kasę oddam jak się spotkamy w Ostródzie, oczywiście gdyby to nie był problem. POzdrawiam.

Opublikowano

Wracając do obsady to na forum znajdziesz tematy gdzie nie poleca się połączenia Demasoni i Saulosi ze względu na podobieństwo samców (może iskrzyć). Ilościowo chyba też byś tego nie "upchnął" w 100cm bo Demasoni zaleca się trzymać w większej grupie tak jak już tu wspomniano.

Opublikowano

A że tak się spytam jeszcze.

Metriaclima sp. membe deep + Pseudotropheus elongatus neon spot to chyba nie jest złe połączenie w baniaku co?

I chyba nawet po wybarwieniu ciekawie będzie się prezentować.