Marek Makowski Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor #21 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Hej Sorki za wprowadzenie w błąd. Sklep o którym pisałem wyżej otwiera się nie 1 czerwca, a 2 czerwca Sam się na to złapałem więc uznaję to za pokutę pozdro
Marek Makowski Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor #22 Opublikowano 7 Czerwca 2007 1 czerwca otwiera się nowy sklep w 3mieście. Chodzi mianowicie o ten zoologiczny na Matarni (nazywa się chyba Karino czy jakoś tak) Od jakiegoś czasu naklejone są na nim plakaty że właśnie 1 czerwca otwarcie nowego sklepu akwarystycznego o pow 1000m2. Sama powierzchnia brzmi nieźle. Myslę że warto to sprawdzić. Byłem, oglądałem i nic specjalnego nie widziałem. Ryby kiepskie, wybór gatunków raczej nie zachwyca, akwaria z mętną wodą. Sporo sprzętu i pokarmów Reszta nie robi większego wrażenia. Obsługa chodzi za klientami jak cienie - nie dają sobie spokojnie pooglądać. Cały czas miałem wrażenie że ktoś czycha na to że coś "zwędzę" i będzie miał okazję żeby mnie aresztować , postawić przed sądem, skazać i roztrzelać pozdro
lukaszra Opublikowano 14 Grudnia 2008 #23 Opublikowano 14 Grudnia 2008 na dniach otwiera sie zoolandia przy auchan Gdansk ..... zobaczymy bo poszukuje saulosi
Marcin0603 Opublikowano 14 Grudnia 2008 #24 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Jak poszukujesz saulosi to jedz do sklepu "Okaz", byłem tam ostatnio i mieli ten gatunek
corten Opublikowano 14 Grudnia 2008 #25 Opublikowano 14 Grudnia 2008 a ja swoje kupowałem w Zoolandii w realu na Osowej. Marcin (równy gość o wyglądzie metala, długie pióra - od razu do rozpoznania:) sam choduje pysie i chetnie pomaga i doradza.
lukaszra Opublikowano 14 Grudnia 2008 #26 Opublikowano 14 Grudnia 2008 zle sie wypowiedzialem szukam saulosi ale juz wybarwionych ,,, i juz chyba cos zalatwilem .. ale to jeszcze z miesiac wiec spokojnie
lukaszra Opublikowano 16 Grudnia 2008 #27 Opublikowano 16 Grudnia 2008 no calkiem niezly ten sklep doooooooooozy akwariow z 50 ale jeszcze sporo pustych ale maja np pokarm hikari i niby maja miec tez ten daichi ?? jakos tak ,,, warto sie przejechac zeby chociaz zobaczyc ,, ja kupilem piasek przy okazji
Rekomendowane odpowiedzi