jaras Opublikowano 11 Kwietnia 2016 #1 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam. Posiadam ryby-Pseudotropheus saulosi ,Iodotropheus sprengerae ,Pseudotropheus cyaneorhabdos maingano. Do tej pory karmiłem rano Malawi tropicala a wieczorem spiruliną forte również tropicala. Dzisiaj zakupiłem vivid color firmy O.S.I- Pytanie ile razy w tygodniu karmic tym pokarmem?
Post_Mortem Opublikowano 11 Kwietnia 2016 #2 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jest to pokarm, który zaliczany jest umownie do pokarmów z tzw. grupy "mięsnych". Proponuję karmić tym pokarmem 2 razy w tygodniu (oczywiście wtedy gdy wypada pora karmienia pokarmami nieroślinnymi). 1
jaras Opublikowano 18 Maja 2016 Autor #3 Opublikowano 18 Maja 2016 Witam. Posiadam ryby-Pseudotropheus saulosi ,Iodotropheus sprengerae ,Pseudotropheus cyaneorhabdos maingano. Do tej pory karmiłem rano Malawi tropicala a wieczorem spiruliną forte również tropicala. Dzisiaj zakupiłem vivid color firmy O.S.I- Pytanie ile razy w tygodniu karmic tym pokarmem? Czy sensownie karmię- czy nie za mało vivid o.s.i? Pn rano vivid color wieczorem spirulina Wt rano Malawi wieczorem spirulina Śr jw. Cz jw. Pi rano vivid color wieczorem spirulina So rano post wieczorem spirulina Nd rano malawi wieczorem spirulina
egon44 Opublikowano 18 Maja 2016 #4 Opublikowano 18 Maja 2016 Czy sensownie karmię- czy nie za mało vivid o.s.i? Pn rano vivid color wieczorem spirulina Wt rano Malawi wieczorem spirulina Śr jw. Cz jw. Pi rano vivid color wieczorem spirulina So rano post wieczorem spirulina Nd rano malawi wieczorem spirulina Dwa razy w tygodniu podawanie VIVID COLOR spokojnie wystarczy,więc moim zdaniem jest jak najbardziej ok... Ewentualnie możesz jeszcze dokupić trzeci pokarm,gdzie będziesz nim karmił na zmianę z Vivid Color...
Rekomendowane odpowiedzi