Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jednak nowe gatunki czekam na narybek rdzy.Nowe rybcie to pokolenie hodowlane,Fxxx?Wrzucaj aktualny filmik z nową obsadą z dekoracji też coś przybyło/zmieniło się coś?Jeśli chodzi o projekcik bardzo fajny i przydatny napewno ktoś będzie się nim wzorował:D

--

Przy Google SketchUp. wyskoczył mi error ale ten drugi mi to śmignął;)

Opublikowano

dekoracja jest na razie fatalna do bólu.

Nie mam czasu nigdzie pojechac po jakies kamienie.

Wiec jest goło i nie wesoło....

Nie ma sie czym na razie chwalic...

rybki to jakies tam pokolenie chodowlane...

Opublikowano

...wielki ale to WIELKI szacun-zarówno dla Pana Sir_Yaro jak i (pozwolę sobie przy okazji:)) dla Pana Makok'a za całokształt Waszych dokonań!!...śledzę od dłuższego czasu i...i ślinię klawiaturę:)jeszcze żółtodziób jestem ale zapewniam że kiedyś z tej wiedzy skorzystam...podziękowania i gratulacje!!...

Opublikowano

to ja Pana przepraszam-to się więcej nie powtórzy:)(chodziło mi oczywiście o zachowanie formy grzecznościowej:))...co do filtracji pytanie:czy teraz przy sumpie FBF i Deni są zasilane osobną pompą?

Opublikowano

fbf chodzi na małym 5W Eheim'ie - mam wreszcie zero problemu ze zmiejszajacym sie przepływem i regulacją.

a denitryfikator ma wbudowana pompke do mieszania wody w srodku, zasysa juz sobie ja sam przy okazji...

Opublikowano

Sir_Yaro-dzięki za odp i czekam na efekt końcowy całego Twojego tuningowego przedsięwzięcia DIY!

Makok-dom jest?-jest!;syn jest?-jest!;vallisneria zasadzona była?-była!-dla mnie Pan Makok-a wiek nie ważny...najważniejsze Wasze fotorelacje,filmiki i zaraźliwy zapał:)