Skocz do zawartości

jaka świetlówka bedzie dobra do sylvania aquastar t5 24w 10000k w akwarium 60l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich od paru dni mam dylemat związany z dobraniem drugiej świetlówki do akwarium 60l , przerobiłem pokrywe z przodu dałem świetlówke t5 24w firmy sylvania aquastar 10000k z tyłu akwarium mam wejscie na świetlówke t8 i nie mam pojęcia jaką dołożyć . Akwarium posiadam od 3 tygodni moje rybki to bystrzyki ,neonki, mieczyki, 2 małe sumiki i 2 glonojady. roślinki lilaeopsis brazilensis ophiopogon jaburan , i chyba 2x kryptokoryna (dostałem je od znajomego dlatego pisze chyba....) ,chce dołożyć jeszcze wiecej roślinek. Zależy mi na takiej świetlówce która sprzyja dobremu rozwojowi roślin. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.