Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taki drobny się niezbyt nadaje, będzie latał po całym akwarium a gdy ryba tylko się poruszy przy piachu to będziesz miał ten piach wszędzie - czyli mętna woda - 100% pewna

Opublikowano

Nawet jakby były ślimaki, albo ruszałbym nim patykiem? :)

EDIT: Odpowiedziałem jak jeszcze twój post był krótszy. Teraz już wiem dlaczego się nie nadaje. Szkoda, zapowiadał się ciekawie. Najwyżej zmieszam go pół na pół z kwarcowym 0,5-1mm. Dzięki za odp.

Opublikowano

dokladnie, zadrobny nie ma co, ja ostatnio kupilem w obi 80 kg za 40zl , jak jest suchy to jest bardzo jasny, prawie bialy, zwyklego nie chcialem bo jest zolty, a kwarcowy cos 2 zl za kg, moj baniak 500l

• 3 lata później...
Opublikowano

Potwierdzam. Zbyt miałki piasek się nie nadaje. Wzbija się w toni wodnej i jest wszędzie, na kamieniach, w filtrach. Mam świderki a i tak przez szkło widzę strefy beztlenowe - bańki pod piaskiem ze starym powietrzem.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dobra może i stary temat ale nie będe zakładał nowego . Powiedzcie jaka granulacja bedzie odpowiednia do malawi teraz mam prawie mączka i bardzo pyli a że czeka mnie przeprowadzka to mam okazje do jego zmiany . Oczywiście bedzie to kwarcowy biały te zółte jakoś mi :rolleyes:

Do 240L 30kg styknie ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.