Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego posta powinieneś zamieścić w innym dziale. Ja bym brał e900 zwłaszcza, że różnica w cenie między nim a e700 wynosi ze 30 zł. Jeśli chodzi o filtry innych firm, to ja mam eheima 2224 i jestem bardzo zadowolony. Nowy kosztuje ze 400 zł, ale w zestawie posiada komplet firmowych, dobrych wkładów. Znajomy z kolei posiada atmana i też sobie chwali. Nowego atmana CF600 można już kupić za nieco ponad 200 zł, a CF 800 za niecałe 300.

Opublikowano

wiem ze 112l jest trochę za małe ale ja planuje jedna obsadę saluosi .112l (tak wyczytałem na forum) to minimum podobają mi się te pysie i chciałbym im stworzyć jak najlepsze warunki w moim baniaczku dlatego zadałem pytanie na forum . a tak w nawiasie kupiłem też już filtr wewnętrzny eheim 2010.

Opublikowano

w najbliższym czasie nie będę zmieniał akwarium może za jakies półtora roku myślę że na ok 300l .na ten moment doradźcie jaki ten filtr

Opublikowano

jbl e900 jest ok! rowniez do wiekrzego baniaka tzn.240-300l bedzie dobry obecnie ja mam taki w 300l, w sumie kubel jest robiony jako biolog i to od liczby ryb zalerzy wszystko...