Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...Ankieta nie ma deadline'a ;)

Moje ryby nie były płochliwe do momentu, kiedy nie odwiedził mnie brat z rodziną w Wielkanoc.

Spali w pokoju gdzie stoi akwa i od ich wyjazdu rzadko widuję swoje ryby.:( Do wczoraj chowały się jak tylko ktoś pojawił się w progu pokoju, dzisiaj zauważyłem małą poprawę i mam nadzieję, że szybko wszystko wróci do normy.

Opublikowano
Moje ryby nie były płochliwe do momentu, kiedy nie odwiedził mnie brat z rodziną w Wielkanoc.

Spali w pokoju gdzie stoi akwa i od ich wyjazdu rzadko widuję swoje ryby.:(

A brat ma małe dzieci ? Może na śmigusa dyngusa, któreś z nich Ci siknęło do akwarium ;-)

Opublikowano
A brat ma małe dzieci ?

No ma, ale z tym sikaniem to raczej nie:), chociaż jego młodszy syn to taki szatan, że pewności nie ma. Mógł np. nakarmić je kawałkiem czekolady lub coś w tym stylu, nie mam pojęcia.

Opublikowano

Jedną z przyczyn płochliwości ryb jest wyczuwanie przez nie energij którą wytwarza człowiek.Potrafią rozróżniać tą energię.Osoba z dobrą energią znajdująca się blisko akwarium niema żadnego wpływu na ryby ale gdy w pomieszczeniu gdzie stoi akwarium pojawi się osoba ze złą energią to ryby popadają w panikę.Ich zachowanie może być różne ale zawsze paniczne.

Opublikowano
Jedną z przyczyn płochliwości ryb jest wyczuwanie przez nie energij którą wytwarza człowiek.Potrafią rozróżniać tą energię.Osoba z dobrą energią znajdująca się blisko akwarium niema żadnego wpływu na ryby ale gdy w pomieszczeniu gdzie stoi akwarium pojawi się osoba ze złą energią to ryby popadają w panikę.Ich zachowanie może być różne ale zawsze paniczne.

To ciekawe co piszesz....Ja wielokrotnie (powiedzmy średnio raz na tydzień) spotykam się ze zjawiskiem "ducha"-ryby płoszą się na parę chwil gdy ktoś wchodzi do pokoju(standardowo)-ale właśnie czasami gdy siedzę przed baniakiem w ciemnym pokoju w bezruchu robią to samo-bez powodu niejako-od razu się odwracam przekonany że ktoś właśnie wszedł(syn lub córa)a tu nic....

Opublikowano

Nie chciałem tego mówić "głośno"...myślałem że ktoś potwierdzi-że to norma u pysi-a tu masz!dzięki Prezesie-na trzeźwo przed baniakiem już nie siadam!...heh;)

Opublikowano

Ryby potrafią wyczuć dżwięki i drgania niesłyszalne i nieodczuwalne przez człowieka.Wtedy powstaje zjawisko (ducha).My nic nie odczuwamy i nie słyszymy a ryby panikują.

Opublikowano

Na pewno duch będący u Olo nie ma pozytywnych uczuć względem pyszczaków. Skoro tak jest to nie ma rady ... egzorcyzmem dziada ☺. To już ostatnie OT ☺.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

chcesz powiedzieć że moja żona ma pozytywną energię? :confused:

w amazoni truła mi ryby mleczkiem do demakijażu