Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musicie przyznać, że bardzo ładnie się prezentuje.... na zdjęciu....

Nie musimy :D

Mi się nie podobają, jednak do 120 cm spokojnie starczą 4, chyba ze chcesz mieć jaśniej to wtedy 6, ale ja 6 identycznych miałem w 200 cm, jednak wizualnie wygladało to dla mnie słabo i je sprezentowałem komuś innemu, z tego co wiem jemu też szybko się znudziło i oddał znów komuś innemu :D

Opublikowano

WOW to nie-bieskie lepiej się prezentują ? Żeby nie było wiesz tak baaarrddzzzooo niebiesko jak nie ktore foty widzialem

EDIT: dla sprostowania: jaro twierdzi ze wygladaja nieciekawie... troche czytalem i zauwazylem ze wiekszosc ma niebieskie...

ale widzialem kilka fotek i jak dla mnie te niebieskie jest zbytnio rażące... przynajmniej z fotek tak wnioskuje.. wiec pytam

WOW to nie-bieskie lepiej się prezentują ? Żeby nie było wiesz tak baaarrddzzzooo niebiesko jak nie ktore foty widzialem

No mysle ze juz lepiej nie da sie tego wytlumaczyc.. pozdrawiam

Opublikowano

sory, ale czy ktos zrozumial te odpowiedz ?

Opublikowano
pastel napisał(a):

sory, ale czy ktos zrozumial te odpowiedz ?

... yyy, no niezbytnio ... :lol:

Opublikowano

Musicie przyznać, że bardzo ładnie się prezentuje.... na zdjęciu....

No ja niestety nie przyznam Ci że ładnie to wygląda nawet na zdjęciu.

W życiu i za żadne skarby nie montował bym diód pod wodą!

Po co ?

W zamierzeniu jest efekt "księżycowego światła" , a w praktyce widzisz 4 diody zamontowane pod wodą.

Taki księżycowy efekt można uzyskać tylko w zbiornikach na Saturnie bo tam mają 50 księżyców to nie podpadnie.

Jeżeli mogę Ci coś doradzić to kup normalne białe diody, obetnij lub spiłuj "czubki" i efekt masz dużo lepszy i tańszy.

Obcinanie "czubka" niszczy soczewkę diody oraz efekt jej "kierunkowości" przez co daje ona bardzo rozproszone światło (czyli tak jak księżyc).

Jeżeli jeszcze będziesz miał transformator z możliwością regulacji napięcia możesz popróbować z jasnością ich świecenia i uzyskać zadawalający efekt (moje pracują na 35% nominalnego napięcia)

Opublikowano

nie nie.. w wodzie odpadaja.. myslalem o montazu na pokrywie rzecz jasna.. a robic nie bede, kupie gotowce... tylko jakie? :/

skoro tamte szalu nie robia...