rafał k Opublikowano 30 Października 2006 #1 Opublikowano 30 Października 2006 witam szukam już od dawna pseudotropheusów saulosi i rdzawych mieszkam w wielkopolsce w okol Leszna i nic nie mogę znależć Pomocy!!!! Pozdrawiam Cytuj
sabotage Opublikowano 30 Października 2006 #2 Opublikowano 30 Października 2006 W zoologu moze byc ciezko, np w Gdyni sa albo pyszzaczki : - Red-red - Yellow - Malawi mix, dlatego dobra alternatywa jest sklepmalawi.pl, czemu?? NIEDROGO, DUZO GATUNKOW, WYSYLAJA NA TEREN CALEJ POLSKI (mam ryby od nich), szczerze polecam !! www.sklpemalawi.pl Cytuj
sision Opublikowano 31 Października 2006 #3 Opublikowano 31 Października 2006 Zdecydowanie polecam sklepmalawi.pl mam od nich połowę obsady,zdrowe rybki,nic mi się z nimi nie dzieje,nie chorują,generalnie jestem zadowolony Cytuj
Zar 2004 Opublikowano 1 Listopada 2006 #4 Opublikowano 1 Listopada 2006 W Pile bywaja rdzawe, ale nie sa zbyt czesto. Cytuj
MarcinGoluch Opublikowano 2 Listopada 2006 #5 Opublikowano 2 Listopada 2006 Witam kolege z wielkopolski. Ja jestem z Rawicza. Z tego co sie orietowalem to o rdzawych w naszej okolicy mozesz zapomniec. Co moge polecic to wyjazd do wrocka na gielde, polaczenie dobre a ryby sa. Pozdrawiam! Marcin Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi